Merhaba vestel 55 ekran tuplu ekranli tvnin ekranin ortasinda yarim santim diklemeye goruntu var sadece tam ortasinda sag ve sol taraf karanlik ekranin ortasinda daracik uzunlamasina bir goruntu var ve seste var neden olabilir nasil tamir edilebilir neresine ne kontrol yapilmali
arm 10 cihazindan tapatalk vip ile gönderdi
Merhaba vestel 55 ekran tuplu ekranli tvnin ekranin ortasinda yarim santim diklemeye goruntu var sadece tam ortasinda sag ve sol taraf karanlik ekranin ortasinda daracik uzunlamasina bir goruntu var ve seste var neden olabilir nasil tamir edilebilir neresine ne kontrol yapilmali
arm 10 cihazindan tapatalk vip ile gönderdi
büyük bir ihtimal ile soğuk lehim var.horizontal devrede, özellikle eht nin etrafındaki seramik kondansatörleri kontrol edin.düzelmiyorsa kurumuş kondansatör olabilir.kolay gelsin.
büyük bir ihtimal ile soğuk lehim var.horizontal devrede, özellikle eht nin etrafındaki seramik kondansatörleri kontrol edin.düzelmiyorsa kurumuş kondansatör olabilir.kolay gelsin.
genelde ana şasenin sağ tarafında bulunan,üzerinden iki kırmızı kablo ile resim tüpüne bağlanan,siyah renkli yüksek gerilim trafosunu bulun.arızayı bu bölgede arayacaksınız.tv tamirciliği konusunda tecrübeniz yoksa bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim.zira bu arızayı tamir edeyim derken daha büyük arızalara sebep açabilirsiniz.iyi çalışmalar.
Sizn bahsetihiniz Vestel 55 ekran Tv Arka kapağına bakın etiket olacak hangi Şase orda Model no yazr. onu yazın Size Yardımcı olmaya çalışalım örneğiN (11Ak 19 )