Vestel Cxp-24

yavuz244

Üye
Katılım
18 Ağu 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
44
Merhabalar,

Vestel cxp-24 tipi klimam var 2007 senesinden bu yana kullanıyorum. Ne ısıtma ne de sogutma esnasında bir sorun yaşamadım. Fakat son 1-2 gündür klima kullanımda değilken kendiliğinden ard arda gelen kısa süreli açılıp kapanmalar yapıyor bende üstesinden gelemediğim için sorunu sigortayı kapayarak çözdüm şu an çalışmıyor. Servisi aradım bana kendileri klimanın kartının yandığı için yapıyordur diye soylediler ve bakmaya gerek yok nemden ötürü kaynaklanıyor dediler. Acaba karttan kaynaklanıyorsa bunu arıza kodları girerek halledebilir miyiz garanti sürem bitmiş vede parçanın 120 tl civarı oldugunu soylediler. Sizce başka bir nedeni olablir mi bu kapanıp açılmaların ?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
kumandanın pillerini çıkarıp klimanın sigortasını aç klima çalışıyormu kontrol et çalışmıyorsa bu şekildeyken pilleri tak klima kendiliğinden çalışırsa kumandadandır.üzerine sıvı bişeyler dökülmüş olabilir.
 
tesekkürler dediğiniz gibi bende dusundum acaba kumandadan sinyal gelyomu diye ama
yok kumandanın içinde pilleri yokkende aynısını yapıyor.
 
Sorun iç ünite kartının elektronik konpanentlerinde .
izmirde oturuyorsan bana yola 1 saatte halledeyim
 
Zonguldakta oturmaktayım buyuk ihtimal burdada tamiri olmadığı için kartı değişecekler.
 
Zonguldakta oturmaktayım buyuk ihtimal burdada tamiri olmadığı için kartı değişecekler.

kartı sökün /söktürün tv tamirinden anlayan bir elektronikciye götürün test amaclı karta montaj edilen mini swiçi degiştirtin sorununuz kökten cözülecektir . swiç 0.50 kuruştur.
 
tamıre goturme kartı yerındende sokme kapagı sok bır pense yardımıyla acil calıstırma sıvıcını kopar al bu dertten sonsuza dek kurtullll
 

Forum istatistikleri

Konular
128,849
Mesajlar
920,982
Kullanıcılar
450,953
Son üye
cdalci

Yeni konular

Geri
Üst