rufai Üye Katılım 3 Nis 2016 Mesajlar 49 Puanları 1 Yaş 29 3 Mar 2017 #1 Ustaların makinenin kartı yanmıştı elektirik gelmiyordu yanan parçayı değildim yine aynı Elektrik gelmiyor yardımcı olsanız sevinirim
Ustaların makinenin kartı yanmıştı elektirik gelmiyordu yanan parçayı değildim yine aynı Elektrik gelmiyor yardımcı olsanız sevinirim
tamer_gs Usta Üye Katılım 26 Eyl 2009 Mesajlar 744 Puanları 181 3 Mar 2017 #2 Elektronik kartın ve değişen parçanın fotorafını paylaşabilirmisin ?.
Konu Sah rufai Üye Katılım 3 Nis 2016 Mesajlar 49 Puanları 1 Yaş 29 3 Mar 2017 #3 tamer_gs' Alıntı: Elektronik kartın ve değişen parçanın fotorafını paylaşabilirmisin ?. Genişletmek için tıkla ... Yarın sabah yüklerim tşk ederim
tamer_gs' Alıntı: Elektronik kartın ve değişen parçanın fotorafını paylaşabilirmisin ?. Genişletmek için tıkla ... Yarın sabah yüklerim tşk ederim
Konu Sah rufai Üye Katılım 3 Nis 2016 Mesajlar 49 Puanları 1 Yaş 29 4 Mar 2017 #4 tamer_gs' Alıntı: Elektronik kartın ve değişen parçanın fotorafını paylaşabilirmisin ?. Genişletmek için tıkla ... Bu yanmışdı bunu deişdim yine aynı Ekli dosyalar IMG_20170217181115.jpg 169.3 KB · Görüntüleme: 25
tamer_gs' Alıntı: Elektronik kartın ve değişen parçanın fotorafını paylaşabilirmisin ?. Genişletmek için tıkla ... Bu yanmışdı bunu deişdim yine aynı
tamer_gs Usta Üye Katılım 26 Eyl 2009 Mesajlar 744 Puanları 181 4 Mar 2017 #5 rufai' Alıntı: Bu yanmışdı bunu deişdim yine aynı Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimal varistör aşırı şebeke voltajdan dolayı hasar görmüş.Karttaki diğer bazı parçalar da zarar görmüş olabilir.Kartın net fotosunu paylaşabilirsen yorum yapma imkanı olabilir.
rufai' Alıntı: Bu yanmışdı bunu deişdim yine aynı Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimal varistör aşırı şebeke voltajdan dolayı hasar görmüş.Karttaki diğer bazı parçalar da zarar görmüş olabilir.Kartın net fotosunu paylaşabilirsen yorum yapma imkanı olabilir.