Hocam paylaştığınız şema sanırım tek kondansatörlü motor şeması. Çift kondansatörlüler için söyle bir şema buldum. Bilmiyorum ne derece doğrudur. Ayrıca sağa sola dönüş mantığını aklımda oturtamadım. Bu sağa dönüş ve sola dönüş yazan şemalardaki bağlantıları rocker switch ile sağlayacağız anladığım kadarıyla. peki 1. şemadaki en sağdaki (s) anahtarı nedir?Bu tip motorlara ait devre şeması şu şekilde.
Hocam paylaştığınız şema sanırım tek kondansatörlü motor şeması. Çift kondansatörlüler için söyle bir şema buldum. Bilmiyorum ne derece doğrudur. Ayrıca sağa sola dönüş mantığını aklımda oturtamadım. Bu sağa dönüş ve sola dönüş yazan şemalardaki bağlantıları rocker switch ile sağlayacağız anladığım kadarıyla. peki 1. şemadaki en sağdaki (s) anahtarı nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 82206
Akşam fotoğraflayıp atacağım hocam. Caraskalın tamiri bahane sayenizde güzel bilgiler öğreniyorum.s kontağı merkezkaç anahtarını temsil ediyor fakat sizin vinç motoru daha farklı bi yapıya sahip. ikinci fotonuzda sarı fona sahip yüzey üzerinde devre şeması var. bu semayı düzgün fotoğraflayabilirseniz daha kolay yardım alırsınız.
Akşam fotoğraflayıp atacağım hocam. Caraskalın tamiri bahane sayenizde güzel bilgiler öğreniyorum.
Makinenin klemens kutusu içerisinde bulunan şema şu şekilde. Açıkçası ben bu şemadan pek bişey anlamadım.s kontağı merkezkaç anahtarını temsil ediyor fakat sizin vinç motoru daha farklı bi yapıya sahip. ikinci fotonuzda sarı fona sahip yüzey üzerinde devre şeması var. bu semayı düzgün fotoğraflayabilirseniz daha kolay yardım alırsınız.
Yok standart bir elektrikli caraskal. Bir rocker switch, bir mantar stop buton, iki limit switch bir de iki çıkışlı kondansatör varSistemde sürücü var mı? Biz bu sorunu sürücülü vinçlerde ara ara yaşıyoruz.
Semanin tamamı görünmüyor malesef.Makinenin klemens kutusu içerisinde bulunan şema şu şekilde. Açıkçası ben bu şemadan pek bişey anlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 82279
Yok şema tam olarak böyle. Aşağıdaki 4 hat kumandaya giden kabloları temsil ediyor.Semanin tamamı görünmüyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?