Voltampermetre besleme sorunu

Katılım
5 Şub 2022
Mesajlar
142
Puanları
1
Yaş
40
Değerli ustalarım merhaba, bir projemde fotoğraftaki voltampermetreyi kullanacağım. Max. 30 voltla beslenebiliyor. Sorun burada başlıyor, benim 220v ile beslenen trafo adaptörüm 36v çıkış veriyor.

Size danışayım dedim. Beslerken ucuna direnç taksam olur mu? Ya da şöyle söyleyeyim nasıl sağlıklı bir şekilde 36v kullanarak besleriz?

Teşekkürler
 
Step down converter kullanın. Hv modelleri var onlardan seçmelisiniz. En kolay çözüm bu olur gibi.
Peki trafo adaptörünü besleyen 220v girişe evdeki 5v’luk bir telefon şarj cihazı aletini bağlasam çıkışına da ampermetreyi bağlasam sağlıklı olur mu? Teşekkür ederim
 
en doğru ölçüm ayrı besleme ile olur bence benim tercihim bu.
Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum. 12v’luk bir adaptör yerleştirdim devreye ayrıca sadece voltampermetreyi beslemesi için. İki tane de kw 384 usb girişi var. Onları nasıl bekleyebilirim? (6-24 girişli) onlar için de mi ayrı?
 
Step down converter kullanın. Hv modelleri var onlardan seçmelisiniz. En kolay çözüm bu olur gibi.
Teşekkür ederim, sizin verdiğiniz fikirle 220v beslemeli 12v’luk ayrı bir adaptörle besledim. Peki bu 12v’tan ayrıca telefon hızlı şarj modülünü (USB) de beslesem voltampermetre yanlış ölçüm yapar mı? Böyle bir kanınız var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…