WEİDMÜLLER Akım Monitörü

zeybek

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
5,787
Puanları
3,507
Yaş
75
Konum
İZMİR
Arkadxaşlar, WEİDMÜLLER WAS CMA 5/10 UC akım monitörü üzserındek dip siviçlerın ayarı lazım, kullanma yerimiz, motor akımını (akım trafosundan sonra) monıtörden gecırıp 0-10 volt olarak plc ye vermekteyiz. Dip siviç ayarlarının konumları için bilgiye ihtiyacım bulunmaktadır.

Yardımlarınız için şimdiden tesekkurler...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Merhabalar

Ürünün manuelini inceledim. 1.ve 2. siviçler SW1 ve SW2 akım değerini ayarlamak için. 5A için 1.siviç off 2.siviç on , 10A için 1.siviç on 2.siviç off konumunda olacak. 5.siviç SW5 AC veya DC akım ayarı için. AC için on, DC için off konumunda olmalı. 3.siviç ve 4.siviç SW3 VE SW4 analog çıkış voltaj ayarı için. 0-10V için 3.siviç on 4.siviç off, 0-20MA için 3.siviç off 4.siviç off, 4-20MA için ise 3.siviç off 4.siviç on olacak.

Umarım anlatabildim.

iyi çalışmalar

ürün manueli http://www.weidmuller.ca/system/files/webfm/downloads/pdfs/usermanuals/Wavecontrol.pdf
 
Alisirin arkadasım ilginize tesekkür ederim. Makına montajı için, uzakda olan arkadasım benden yardım istemişdi. Şimdi aradım, sorunu çözmüşler, şöyle çözmüşler, aynı sistemden yakında bir işletmede makınamız varmış. Gidip bakmıslar, dip siwiç ayarları ve baglantılar aynı,akım trafosu sekonder kablosu kesiti 1.5 mm. Sorunlu olan sistemde ise 4 mm.imiş. Kablo gecdıgı yuvayı dolduruyormuş. Kabloyu 1.5mm yapmıslar, normale dönmüş.

Alaka ve yardımınız için teşekkür ederim. İyi çalısmalar dilerim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…