Konu Sah EmreAKTAS Üye Katılım 16 Mar 2012 Mesajlar 84 Puanları 1 3 Nis 2012 #11 ramerturk' Alıntı: Win7 32 bit eski laptop da TB6560 ile çalışıyor bizzat tarafımdan denendi... Genişletmek için tıkla ... hocam extra yaptıgınız bi işlem varmı ? kurulum ve ayarlar harici ?
ramerturk' Alıntı: Win7 32 bit eski laptop da TB6560 ile çalışıyor bizzat tarafımdan denendi... Genişletmek için tıkla ... hocam extra yaptıgınız bi işlem varmı ? kurulum ve ayarlar harici ?
Konu Sah EmreAKTAS Üye Katılım 16 Mar 2012 Mesajlar 84 Puanları 1 3 Nis 2012 #12 KAZIMUGUR' Alıntı: Machsupport Forum - Index Kayıt olup birikmiş bilgileri inceleyin. Hem o forumda hem burada mach3 programının 64 bit de çalışmadığı belirtilmiş... Genişletmek için tıkla ... hocam teşekkür ederim inceliyorum şuan
KAZIMUGUR' Alıntı: Machsupport Forum - Index Kayıt olup birikmiş bilgileri inceleyin. Hem o forumda hem burada mach3 programının 64 bit de çalışmadığı belirtilmiş... Genişletmek için tıkla ... hocam teşekkür ederim inceliyorum şuan
ramerturk Profesyonel Üye Katılım 31 Tem 2011 Mesajlar 1,029 Puanları 481 Yaş 53 3 Nis 2012 #13 EmreAKTAS' Alıntı: hocam extra yaptıgınız bi işlem varmı ? kurulum ve ayarlar harici ? Genişletmek için tıkla ... Şu an hatırlamıyorum ekstra bişey yapmadım sanırım ama zaten Laptopa hafta sonu format atacağım tekrar kurarken bakarım.
EmreAKTAS' Alıntı: hocam extra yaptıgınız bi işlem varmı ? kurulum ve ayarlar harici ? Genişletmek için tıkla ... Şu an hatırlamıyorum ekstra bişey yapmadım sanırım ama zaten Laptopa hafta sonu format atacağım tekrar kurarken bakarım.
Konu Sah EmreAKTAS Üye Katılım 16 Mar 2012 Mesajlar 84 Puanları 1 3 Nis 2012 #14 tamam abicim çok teşekkür ederim bende bugun 32 bit bi makinada deniyecem