WinCC İle Simatic 7 Arasında Nasıl Simulasyon Yapılır?

s_orsoglu

Üye
Katılım
8 Ara 2006
Mesajlar
28
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaşlar ben yeni win cc ye başladım. yapmak istedim wn cc de yaptığım Scada yı s7 simatic de simüle etmek. plcsim ile simatic 7 de yaptığım programı simule ededbiliyorum aynı bilgisayarda win cc de projemi plcsim gibi s7 de yaptığım projeye bağlanmak istiyorum mümkünmü yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
merhaba arkadaşlar ben yeni win cc ye başladım. yapmak istedim wn cc de yaptığım scada yı s7 simatic de simüle etmek. plcsim ile simatic 7 de yaptığım programı simule ededbiliyorum aynı bilgisayarda win cc de projemi plcsim gibi s7 de yaptığım projeye bağlanmak istiyorum mümkünmü yardımcı olursanız çok sevinirim.
buyurun sitemizdeki linki incelerseniz takıldığınz yerde yardımcı olabilirim.
https://www.kontrolkalemi.com/forum/scada-bolumu/49872-wincc-simatic.html
 
proje direk wincc de hazırlanmişsa wincc nin kendi smilatörü var. s7 de hazırlayıp wincc de smüle edicek sen s7 nin kendi smilatörüne yükleyince wincc otomatikman çalışır.
 
wincc ile plc programlanabiliyormu ben sadece panel programlanıyor dıye bılıyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,881
Mesajlar
921,280
Kullanıcılar
451,016
Son üye
töroğluhalit

Yeni konular

Geri
Üst