baybars Üye Katılım 16 Nis 2007 Mesajlar 253 Puanları 1 Yaş 40 16 Tem 2018 #1 Selam Arkadaşlar; Taglogging eklediğim ve online kontrol table da görüntülediğim bilgiler bilgisayar saatinden 2 ileride kayıt yapıyor. Örnegin tesisteki bir debi değeri bilgisayar saati 22:00 gösterirken scada da tabloda 23:00 olarak kaydediyor. Bu sorun pc güncelleştirme aldıktan sonra başladı. Bilgisayarın saaat dilimini kontrol ettim sorun yok. Sorun nerde ve nasıl düzeltebilirim? İyi Çalışmalar.
Selam Arkadaşlar; Taglogging eklediğim ve online kontrol table da görüntülediğim bilgiler bilgisayar saatinden 2 ileride kayıt yapıyor. Örnegin tesisteki bir debi değeri bilgisayar saati 22:00 gösterirken scada da tabloda 23:00 olarak kaydediyor. Bu sorun pc güncelleştirme aldıktan sonra başladı. Bilgisayarın saaat dilimini kontrol ettim sorun yok. Sorun nerde ve nasıl düzeltebilirim? İyi Çalışmalar.
as.yıldırım Usta Üye Katılım 14 Eki 2011 Mesajlar 1,287 Puanları 181 17 Tem 2018 #2 bilgisayar saat dilimini 2 saat ileri ve ya geri saat dilimine ayarlayıp denediniz mi ?
Konu Sah baybars Üye Katılım 16 Nis 2007 Mesajlar 253 Puanları 1 Yaş 40 31 Tem 2018 #3 as.yıldırım' Alıntı: bilgisayar saat dilimini 2 saat ileri ve ya geri saat dilimine ayarlayıp denediniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Denedim ama sorun devam ediyordu. Scada bilgisayarını 2 saat kapattım.Geri açtığımda sorun düzeldi.
as.yıldırım' Alıntı: bilgisayar saat dilimini 2 saat ileri ve ya geri saat dilimine ayarlayıp denediniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Denedim ama sorun devam ediyordu. Scada bilgisayarını 2 saat kapattım.Geri açtığımda sorun düzeldi.