WinCC Flexible2007 açılmıyor

torex

Üye
Katılım
22 Eki 2006
Mesajlar
366
Puanları
1
Yaş
46
WinCC Flexible 2007 bilgisarıma kurdum. Bilgisayarımda daha önce Protool,Simatic Manager ve SQL Server ile haberleşen Scada programları kuruluydu. WinCC Flexible yi açmaya çalıştığımda program açılıyor fakat ana menusu çıktığı anda sağ alt köşedeki windows toolbarına gidiyor ve iconu orada gözüküyor. Daha sonra oradan açmaya çalıştığımda aynı şekilde açılıp tekrar oraya gidiyor. Bir türlü olmadı. Bende yukarıda saydığım diğer programları ilkönce kaldırdım. WinCC Flexible yi kadlırıp tekrar kurdum. Fakat yine aynı şeyi tekrarladı. Evdeki bilgisayarıma bu programların tamamı yüklü olduğu halde herhangi bir sorun yaşamadım. Her iki bilgisayarın işletim sistemi XP Pro. Bu sorunu nasl düzeltebilirm.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Slm.
Normal değil.WinCCF 2007 kurulduğunda protool ile entegrasyon hariç herhangibir çakışma olmaksızın çalışması gerekir.Kurduğunuz programda hatalar mevcut olabileceği gibi bilgisayarınızda çok sayıda visualliation programı kurulduğundan sisteminizde dll dosyalarında bazı çakışmalar ile karşılaşabilirsiniz.
Biliyorsunuz ki protool projelerini WinnCCF de açma imkanınız var.Bir de protool programını kaldırarak kurmayı deneyin.
 
Merhaba
WINCCF kurmadan önce bu programları kaldırıp denedim fakat yine aynı hatayı veriyor format atmaktan başka çare kalmayacak gibi gözüküyor Çalıştığım işyerindeki OP ler için her iki programda gerekiyor. Daha önce WinCC kurulu iken WinCCF kurmaya çalışmıştım ama kuramamaıştım.
http://support.automation.siemens.c...extranet=standard&viewreg=WW&load=treecontent linkindeki cleanup eklentisini çalıştırınca kurabilmiştim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…