dincer_55 Üye Katılım 31 May 2009 Mesajlar 42 Puanları 1 Yaş 39 19 Ara 2015 #1 Wincc RT Advanced kullanıyorum. Programı yazılımın içinden RT yapabılıyorum. Masaüstüne kısayol oluşturmak istiyorum fakat .fwx uzantılı dosya istiyor. Bir türlü bulamadım .
Wincc RT Advanced kullanıyorum. Programı yazılımın içinden RT yapabılıyorum. Masaüstüne kısayol oluşturmak istiyorum fakat .fwx uzantılı dosya istiyor. Bir türlü bulamadım .
mmetin Üye Katılım 4 Eyl 2007 Mesajlar 317 Puanları 6 Yaş 40 20 Ara 2015 #2 wincc projenin içinde hmi altdosyasında runtime iconu var,bir bak..Ama oluşabilmesi için wincc içinde runtime'i bir kez tetiklemen lazım.
wincc projenin içinde hmi altdosyasında runtime iconu var,bir bak..Ama oluşabilmesi için wincc içinde runtime'i bir kez tetiklemen lazım.
Konu Sah dincer_55 Üye Katılım 31 May 2009 Mesajlar 42 Puanları 1 Yaş 39 21 Ara 2015 #3 Tetıklıyorum bır cok kez hatta.. Ama bulamıyorum bir türlü..
mmetin Üye Katılım 4 Eyl 2007 Mesajlar 317 Puanları 6 Yaş 40 21 Ara 2015 #4 programın çalıştığı ve iconu aradığın bilgisayar aynı veya (ve) her ikisindede wincc +runtime yüklü değilmi....
programın çalıştığı ve iconu aradığın bilgisayar aynı veya (ve) her ikisindede wincc +runtime yüklü değilmi....
rotsis Üye Katılım 7 Ağu 2011 Mesajlar 736 Puanları 6 Yaş 39 24 Ara 2015 #5 altta görev çubuğu kısmında wincc ikonu var. autostart kısmında hangi projeyi istiyorsanız seçin bilgisayar her açıldığında runtime gelecektir.
altta görev çubuğu kısmında wincc ikonu var. autostart kısmında hangi projeyi istiyorsanız seçin bilgisayar her açıldığında runtime gelecektir.