rsimsek
Profesyonel Üye
@has_artvin_li ustam, cihazın rom'unda varsayılan/default frekanslar gömülü olabilir, emin değilim. En azından akü sökülünce ayarladıklarım kayboluyor. Bunu sorun ettiğim yok. Belki dediğin gibi frekansların tutulduğu dosya, eğer üzerine varsayılan dosya rom'dan kopyalanmıyorsa, editlenerek sorun çözülebilir. Ama asıl sorun bu değil. Dediğim gibi telefon ekranı yansıtmak. Mirrorlink, phonelink, android auto vb. herhangi bir uygulama ile telefonu cihaza yansıtma. Araştırmalarım sonucu en kolayı olarak da easyconnected.exe olarak gördüm. Bir çok wince cihazda çalışıyor. Benim cihazda ne engelliyor bilmiyorum. Böyle bir sorunla karşılaşana da denk gelmedim. Total Commander (tc.exe, cecmd.exe) veya MyBoot.exe ile wince masaüstüne ulaşmak çok kolay. Harita mikrosd'sine bu programcıkları kopyalayıp navigasyon programı olarak göstermek yeterli.
Telefonu cihaz üzerinden bluetooth ile eşleştirerek kullanmak mümkün. Aynı bağlantı üzerinden kablosuz bir yöntem de olsa daha hoş olabilir.
Hiç duymadığım Tucsy gibi farklı çözümler de vardır belki. Şimdilerde daha çok android ve linux tabanlı cihazlar olunca bizim cihazlarla uğraşanlar azaldı anladığım kadarıyla. Oysa ki zamanında windows tabanlı telefon veya el bilgisayarları (pocket pc ) akıllı cihazlarla değişik rom'lar atarak uğraştığım zamanlar da vardı.
Telefonu cihaz üzerinden bluetooth ile eşleştirerek kullanmak mümkün. Aynı bağlantı üzerinden kablosuz bir yöntem de olsa daha hoş olabilir.
Hiç duymadığım Tucsy gibi farklı çözümler de vardır belki. Şimdilerde daha çok android ve linux tabanlı cihazlar olunca bizim cihazlarla uğraşanlar azaldı anladığım kadarıyla. Oysa ki zamanında windows tabanlı telefon veya el bilgisayarları (pocket pc ) akıllı cihazlarla değişik rom'lar atarak uğraştığım zamanlar da vardı.