workhead motor tasarruf cihazı?

Çevrim süresi en büyük etkenlerden tabikii ama sadece o değil. Yüksek hız ve basınçla çalışmayan makinalarda da tasarruf sağlanır. Ayrıca yağ ısınmasını kayda değer derecede düşürdüğünden Chiller'lerin az çalışması sebebi ile de tasarruf sağlanır. Yağ ömrü uzar bu sayede. Sizin üretimini yaptığınız ürünlerde ve makinalarınızda tasarruf az çıkmış olabilir. Bu çevrim süresi de olabilir yada Avrupa makinadır ve Değişken debili pompa özelliği vardır, bunlarda tasarruf az çıkabilir.(Hiç çıkmaması imkansız) Sistemin çalışmasını izleyip ve hidrolik projesine bakılırsa tasarruf çıkıp çıkmayacağı söylenebilir, yatırım yapmak için yeterli olup olmayacağına karar verebilirsiniz.

Bu durumu daha detaylı ve çok net bir şekilde açıklayan bir çizelge var Ezgi Otomayon sitesinde o linki ekliyorum Workhead Enjeksiyon Makinesi Elektrik Tasarruf Cihaz burada nasıl tasarruf sağlandığı ve mantığı detaylı olarak anlatılıyor, ayrıca firma ücretsiz olarak keşif ve ölçümler yapıyor. İrtibata geçebilirisiniz.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
enjeksiyon makinalarına sürücü takma işi. bu iş de ben çok yol aldım. hatta bunun için PIC ile kart bile tasarladım. Karta 3 oransal sinyali girebilir, otomatik kalibrasyon yaptırabilirsiniz. İlginizi çekerse yazabilirsiniz.
 
merhaba arkadaşlar bende bir konuda yardımınızı istiyorum. elimizde bulunan bir mikser sisteminin çalışma sürelerini geriye dönük istediğimiz bir anda görebilmek ve rapor şeklinde alabilmek istiyoruz. yani hangi tarih ve saatlerde durmuş çalışmış vs... bu konuda nasıl bir yol izlemeliyiz, ne yapmamız gerek nasıl bir cihaz kullanmalıyız???
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…