alchakboy Üye Katılım 22 Ağu 2009 Mesajlar 64 Puanları 1 Yaş 41 10 Nis 2016 #1 Forum ile alakasız ama günlük hayatta hepimizin ihtiyacı olan bir konu üzerine bir girişimde bulundum. "Bakıcı Bulmanın En Kolay Yolu" Sloganı ile hizmet verecek olan www.anneyarisi.com artık yayında. Bebek/çocuk bakıcısı, Hasta/yaşlı bakıcısı, Hayvan bakıcısı, Özel ders öğretmeni, Ev işlerine yardımcı Konularında ücretsiz bir şekilde ilan verebilirsiniz, Sistemde kayıtlı onlarca bakıcının profilini inceleyebilirsiniz. Fikirlerinizi merak ediyor, desteklerinizi bekliyorum Son düzenleme: 10 Nis 2016
Forum ile alakasız ama günlük hayatta hepimizin ihtiyacı olan bir konu üzerine bir girişimde bulundum. "Bakıcı Bulmanın En Kolay Yolu" Sloganı ile hizmet verecek olan www.anneyarisi.com artık yayında. Bebek/çocuk bakıcısı, Hasta/yaşlı bakıcısı, Hayvan bakıcısı, Özel ders öğretmeni, Ev işlerine yardımcı Konularında ücretsiz bir şekilde ilan verebilirsiniz, Sistemde kayıtlı onlarca bakıcının profilini inceleyebilirsiniz. Fikirlerinizi merak ediyor, desteklerinizi bekliyorum
Murat Site Yetkilisi Yönetici Site Yetkilisi Katılım 19 Şub 2006 Mesajlar 1,607 Puanları 581 Yaş 43 Konum izmir 10 Nis 2016 #2 güzel bir proje, hayırlı olsun
Konu Sah alchakboy Üye Katılım 22 Ağu 2009 Mesajlar 64 Puanları 1 Yaş 41 10 Nis 2016 #3 Teşekkür ederim