xlpe kablo tamiri

Merhaba arkadaşlar yoğunluktan yazamadım.Kabloların üzerine iki üç kat kauçuk bandın üzerine raychem marka ısı büzüşmeli fermuarlı kablo tamir kılıfı ile tamir ettim.Şimdilik bir sorun yok ileride çıkarsa bilemem?Ama gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
ohoooo
beni bile gömer o kablo
okadar ömürlük olmuş
 
Merhaba aynısın geçen ay benimde başıma geldi,kablonun dış kısmında 3 yerden hasar vardı,eriyen bant ile açıklığı iyice sardık,açıklığı kapatacak şekilde kalın pvc boudan parça kestirdim,kesilen boruyu açıklık olan yere geçirdik,daha sonra ufak bir delik açtık,delikten ısınmış protolini borunun içine döktük,kuruduktan sonra eskisinden daha sağlam oldu,bir aydan beri herhangi bir sıkıntı çıkarmadı.
 
xlpe dış izolasyon kılıfı arızasında kablo dış kılıfının zedeli kısmını tamamen çıkararak alkolle temizledik,daha sonra raychem kablo tamir yaması ( termoplastik fermuarlı dış kılıf izolasyonu ) kullanarak izole ettik. şebekemizde bu tür hasarlı kabolarda yaptığımız uygulamada şimdiye kadar sorun çıkmadı. iyi çalışmalar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…