benim başıma benzer bir olay geldi dosyaları görüyordum ama kopyalama veya başka hiçbişe hatta bazılarının bile içeriğine bakamıyordum
klasör veya diske birşekilde formatlamadan önce klasör özellikleri gelişmiş veriyi korumak için içeriyi şifrele dediysen ki ben bu haltı yemişdim geçmiş olsun çözüm yok ben mikrosofta para bile teklif ettim aldığım cevap ise sadece adli vaka bağlı bulunan ülkenin ilgili makamlarından yazılı talimat gelmedikçe bu işlem tarafımızca asla yapılmaz
klasör seçeneklerinden.asit görünümün önüdeki tiki kaldır.sonra d ye sağ tıkla ve güvenlik ayarlarından.büyük ihtimalle yoktur.ilk önce everyone kullanıcısını ekle sonra bütün kullanıcılara izin ver tiklerini işaretle.bundan daha fazla yardımcı olamayacağım.çünkü şu an xp kullanmıyorum.
Sorun bence d deki ilk dosyaların linux ta oluşturulmuş olması, linux kuruluyken de paylaşımın kısıtlı olması olabilir.
bir live linux ile (yani cd den çalışan, knoppix falan gibi) çalıştırıcan, o dosyaları tekrar d ye kopyalıyacan, ve mutlaka bu kopyaladıklarınına da serbest erişim vericen.
Veya, live olarak girdiğinde o dosyaları bir cd ye yazıcan.