Ellerine sağlık abi süper oldu
Bu paylaşım, benim bu formdan öğrendiğim bilgiler yanında hiç kalır. umarım faydası dokunur.
Ellerine sağlık abi süper oldu
Yukarıda kodun içerisinde kırmızı metin ile belirttiğim yere plaka kalınlığını yazıyorsunuz.eline sağlık işte aradıgım buydu brde plaka kalınlıgını sorsaydı
sorum olacak takım sıfırlamayı yaptıktan sonra x y z butonlarını kendimizmi sıfırlıyoruz nasıl oluyor
yani manuel sıfırlamadaki gibi msala z yi elle indirip sonra z zeroya basıyoruz.bunda onu yapmayacagız oylemi
aynen öyle. 3 eksende de dokunarak koordinatları sıfırlayıp belirlediğin koordinatlara gidiyor.yani manuel sıfırlamadaki gibi msala z yi elle indirip sonra z zeroya basıyoruz.bunda onu yapmayacagız oylemi
Hayır sen sadece plakanın köşesini 0 noktasına getirip, makinayı plakadan X-3-5 mm geride ve yükseklik olarak bağladığın çakı plakaya yandan değecek bir yüksekliğe getirdiğin zaman kalanını kendisi yapıyor. Manuel olarak tekrar zero ya basmana gerek yok, basarsan senin belirlediğin noktadan x ve y olarak 25 mm ileride 0 noktasını ayarlamış olursun su ana makınam yapım asamasında oldugu için cok soruyorum.peki makına sıfır noktasına otomatikmi gidiyor yoksa go to zero yamı basıyoruz
su ana makınam yapım asamasında oldugu için cok soruyorum.peki makına sıfır noktasına otomatikmi gidiyor yoksa go to zero yamı basıyoruzEvet yapmayacağız. Sen sadece plakanın köşesini 0 noktasına getirip, makinayı plakadan X-3-5 mm geride ve yükseklik olarak bağladığın çakı plakaya yandan değecek bir yüksekliğe getirdiğin zaman kalanını kendisi yapıyor. Manuel olarak tekrar zero ya basmana gerek yok, basarsan senin belirlediğin noktadan x ve y olarak 25 mm ileride 0 noktasını ayarlamış olursun.
su ana makınam yapım asamasında oldugu için cok soruyorum.peki makına sıfır noktasına otomatikmi gidiyor yoksa go to zero yamı basıyoruz