Ek mufu kalmayınca çözüm üretmiş kendince,eskiden borular döşenir ince sıvadan önce kablolar döşenirdi böylece ezilen yer tespit edilir (illaki olur takozlanır mesela tavan yine de ezilen olur arada)tamiri ilerde arıza olunca klavuz, susta geçecek halde bırakılırdı , uyanıklık şimdi boruyla kabloyu atıyorlar aynı anda, ezilen borular, habire atan kaçak akımlar, borudan geçmeyen kablolar ,tabi o zamanlar ustalık değerliydi.
Çok büyük adı meşhur bir siteye gittim(emlak projesi adı bir bankayla aynı)
Bir dostumun
Elektrik işlerini yapıyorum anahtar kasalarında her yerden ek alınmış adeta buat gibi kullanılmış ,banyonun linyesi ayrı olması gerekirken birleştirilmiş holle ,ben de benim hayran olacağım bir işçilik bekliyorum buatlarda klemensle ekler felan (burup bırakmışlar kabloları), işçilik çok kötüydü,
Bazı işler böyle piyasaya düşünce değersizleşir yapan adam da değersizleşir bu sefer az kazanır işine de değer vermez ,tabi bu karakter meselesidir.
Yaptığımız işe değer verelim onu değersizleştirmeyelim.
Sözüm meclisten dışarı bilginin paylaşılmasından yanayım fakat youtube da orda burda bazı bilgileri kendi keşfetmiş arkadaşlar! işimize değer katmıyorsunuz ,elektrik youtube dan seyredilerek öğrenilecek kadar basitse biz bu işi bırakalım, youtube amaç değil araç olmalı ,iyi haftalar,kolay gelsin.