Yüksük Sıkma Pensesi Ve 1200 Adet Yüksük 109TL

heyt be 25-30 yıl öncesine gittim. hatchery de çalışırken, bizim panoyu gören uzay istasyonuna bakıyormuş gibi olurdu. bakım işlerinde kablo yüksüklerini bu alet olmadığı için, pense -yankeski kombinasyonu ile yapardık. bilmeyen zavallı su ürünleri mühendisleri bizi galaksi dışından adamlar olarak görürdü. garibim fransızlara da Türk anahtarının gücünü az göstermedim. adamlar o kadar kuralcı ki anlatılmaz, yaşanır.

Son düzenleme:
Ürünlerin fiyatları yükselmiş. Geceden almak lazımdı .

Bugün bir ürünüm geldi. Bunu kimseyle paylaşmamıştım. Başka kimsenin bu ürünü kaptığını sanmıyorum. 101 TLye geldi. Resmen bedava.

Son düzenleme:
buradaki tornavida setini sipariş verdim, 107 ₺ geldi, 29 temmuzda gelecek diyor dört gözle bekliyorum.

buradaki tornavida setini sipariş verdim, 107 ₺ geldi, 29 temmuzda gelecek diyor dört gözle bekliyorum.
Hayırlı olsun abi. Temu denen uygulama çıkmasaydı 9 güne elinde olurdu. Şimdi gümrük çok yoğun. 1-2 hafta aksamaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…