ysnclskn Üye Katılım 8 May 2009 Mesajlar 417 Puanları 1 Yaş 36 24 Kas 2009 #11 huseyinokelek' Alıntı: valla yüksek gerilimde çalışanların erkek çoçuğu olmuyor diye bir söylenti var ama aslını bilmiyorum )) Genişletmek için tıkla ... Sedaş'ta ispatını görebilirsiniz.
huseyinokelek' Alıntı: valla yüksek gerilimde çalışanların erkek çoçuğu olmuyor diye bir söylenti var ama aslını bilmiyorum )) Genişletmek için tıkla ... Sedaş'ta ispatını görebilirsiniz.
murat_1248 Üye Katılım 13 May 2009 Mesajlar 2 Puanları 1 25 Kas 2009 #12 genç arkadaş' Alıntı: Ben de duydum o söylentiyi. Ama doğruluğunu görmedim daha... Genişletmek için tıkla ... DD aynennn
genç arkadaş' Alıntı: Ben de duydum o söylentiyi. Ama doğruluğunu görmedim daha... Genişletmek için tıkla ... DD aynennn
piramitt Üye Katılım 3 Tem 2009 Mesajlar 12 Puanları 1 Yaş 46 28 Kas 2009 #13 Valla bizde tedaşta çalışıyoruz ama erkek çocuk sayısı bizdeki bütün kişilerde kızlardan fazladır bilginize.
Valla bizde tedaşta çalışıyoruz ama erkek çocuk sayısı bizdeki bütün kişilerde kızlardan fazladır bilginize.