Elektrik 35
Üye
Kalın bir tel sardım arıza nerdense sigortayı attıracağına ordan patlatsın diye bakalım ne olacakKablo üzerinde çatlaklar var ise yağmur suyu kaçak yaptırıyor olabilir. Ayırıcıda bir sorun olabilir. İzalatörlerde Sorun olabilir.
Çok kalın tel sardım arıza nerdense patlasın kolay buluruz diye düşünüyorumO faza ait izolatör veya parafudr daki kılcal çatlaklardan dolayı olabilir.Q8 bağlantıları kontrol edin.Deforme olmuş klemensleri yenileyin.Gevşek bağlantı olmadığından emin olun.
Evet hat tutuyor iki üç gün sonra yağmur yağınca aynı Sigorta tekrar atıyor bugün sabah kalın bir tel sardım çünkü tahminim xlp kablosunda sorun var yada kablo başlığında eğer arıza burdansa patlatır arıza ortaya çıkar diye 5 6 saattir bir sorun olmadı bekliyorum bakalım bu arada direk trafo kablo uzunluğu 25 metreyazılara ek .
siğortayı değiştirdiğiniz anda hat tutuyor mu ?
yağmurlu havada diyorsunuz , yağmur yok fırtınalı hava durum ?
kablo izolasyonu sorunlu ve kablo direk arası mesafesi daralma , ( + rüzgar sallantı montaj sorunları )
kablo başlığı su izolasyonu sorunu olmaması için fotodaki gibi kablonun montajı yapılmalı , olmalıdır .( deve boynu )
Ekli dosyayı görüntüle 69371
Kalın bir tel sardım arıza nerdense sigortayı attıracağına ordan patlatsın diye bakalım ne olacak
Çok kalın tel sardım arıza nerdense patlasın kolay buluruz diye düşünüyorum
Evet hat tutuyor iki üç gün sonra yağmur yağınca aynı Sigorta tekrar atıyor bugün sabah kalın bir tel sardım çünkü tahminim xlp kablosunda sorun var yada kablo başlığında eğer arıza burdansa patlatır arıza ortaya çıkar diye 5 6 saattir bir sorun olmadı bekliyorum bakalım bu arada direk trafo kablo uzunluğu 25 metre
Şöyle bir durum var 20 gün sonra yüksek gerilim hattı komple değişecek direkler teller ve kablolar o yüzden kalın tel sardım umarım bu sürede ciddi bir arıza vermezgece karanlığınıda anormallik var mı ? kontrol !!!
kurulu düzen sistem ? siğortanızı normale döndürün .
ilk öncelik işlem atan siğorta hattının parafuduru değiştin .( tamamını değiştirseniz daha iyi olur )
takibini yapın
iptal edin diyeceğim ama trafo korumanız kalacak doğru düşmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?