arkadaşlar ben yokken takım çantamdan malzemelerımı alıyorlar kılıtloyorum ama bazen unutuyurm ... şimdi ben o kilite bi kablo taksam ona da elektrık wersem. kilite dokunan titretse olmaz mı çakmaklarda basınca çarpıyorya onn gibi olsn... nasıl yaarız
Ya adam kalp hastası ise ??
Vaz geç, ıkna yolu ıle arkadaslarınla görüş, aldıkları malzememnın yerıne konmasını sagla. İşlwetmelerde ve askerde, birbirleirinin malzemesini almak önüne gecılemıyen bir alışkanlıkdır.
arkadaşlar ben yokken takım çantamdan malzemelerımı alıyorlar kılıtloyorum ama bazen unutuyurm ... şimdi ben o kilite bi kablo taksam ona da elektrık wersem. kilite dokunan titretse olmaz mı çakmaklarda basınca çarpıyorya onn gibi olsn... nasıl yaarız
"Köyden yarın mı geldin" olacak sanırım.
Takım çantana kapalı devre kamera sistemi kur ve alarm tak.
Bir suç işlenildiğinde velev ki mağdur biz olalım şayet suçluyu cezalandırırsak kendimizi ceza veren merci konumuna koymuş oluruz. Malumunuz üzere ceza mercisi bellidir. Bizlerde hata yapıyoruz ve her hata yada zalimlik yapana zalimlik yaparsak onlarla aramızda ne gibi bir fark olur. Bence hiçbir fark yoktur.
Tanrı bizi telafi edemeyeceğimiz hatalara düşmekten bizi korusun(örnek birinin saçının teline zarar vermek)