Yaşlıuzman (Hakan Ustamız) nerede?

Hakan Üstadımız bu siteye her gelişinde hızlı bir şekilde yükselir. Ama zirvede de kalamaz geldiği gibi de gidişi de hızlı oluyor. Soy adını özümsemiştir, sindirmiştir, benimsemiştir.
ilhan Mansız vardı bir zamanlar. işte bizim hakan Üstadımız da ilhan mansız gibidir. Dedelerin dedesi Selçuklu akıncılarından olduğu rivayet edilen Hakan üstadımızı Kongar ve Barlas beylerle beraber "yorum farkı" programına oturtsak. Ne cam kalır ne çerçeve. Koltuklar kağıtlar mikrofonlar herşey havaya uçuşur taş taş üstüne bırakılmaz. Gönül ister ki karşıdakini dinlesin inatlaşmasın ama değil işte. Büyük üstad yine gel; atışmalarını bile zevkle okuyoruz

Umarım ben de bir gün siteye girmezsem beni de hatırlayanlar/ananlar olur. [MENTION=83845]by lent[/MENTION]

Bülent abi hakkın üzerimde var hatırlamamak olurmu.Allah sanada hepimize de can sağlığı sıhhat versin.
Yanlız şu varki bu dünyadan terhis edersek burada haberimiz olmayabilir.O yüzden bende şimdiden kendim için bir fatiha istiyorum.Kendim için şuan okudum.Belki uzun yıllar sonra bu mesaj okunup sizin gibi vefakar dostlar bi fatihayı esirgemezler.Hatta isteyen varsa şuan için bende size bi fatiha okuyabilirim.Sipariş kabul edilir.

Hakan ustamızın arızalara bakış açısı çok farklı oldugu gibi hiç kimsenin üzerinde durmadığı sebepleri de sıralayarak konut elektriği alanında kendimizi daha da geliştirmemize imkan sağlıyordu. Ben konut elektriğiyle uğraştıgım için sadece konut elektriği diyorum. Özelden de birçok soru sordum saolsun hiç üşenmeden detaylı cevaplar verdi.
Çoğu kişiyle tartışıyordu ama dikkat ediyordum hep galip olan oydu. Bu durum mesleğinde kendini ne kadar geliştirdiğini ortaya koyuyordu. Ben şahsen kendisine hayran kaldım. Kendini, kendi alanında bu kadar iyi yetiştirmiş az usta bulunur diye düşünüyorum.
TEKRAR ARAMIZA GELMESİNİ BÜYÜK ŞEVKLE BEKLİYORUM. KENDİSİNE SELAMLARIMI İLETİYORUM.

Herkese iyi akşamlar
Birde Scorpion eyes ustamız vardı değerli kıymetli bir arkadaş ,ben formda göremiyorum, şahsen görmek isterim
selamlar

Söylemesi zor ama belkide madendeki kardeşlerimizden bazıları buraya üye idi....Ama bilemiyoruz işte.Mesela vefa edenlerden biri Elektrik teknikeri idi acaba burada üyeliği varmıydı???...

Herkese iyi akşamlar
Birde Scorpion eyes ustamız vardı değerli kıymetli bir arkadaş ,ben formda göremiyorum, şahsen görmek isterim
selamlar

Teknikadam_41, Analizör, Avcıkaplan, Bigpasha, FullAss, Scorpion eyes, (hatırlayabildiklerim kadarıyla) şimdiye kadar kullanmış olduğum eski nicklerimdir.

Teknikadam_41, Analizör, Avcıkaplan, Bigpasha, FullAss, Scorpion eyes, (hatırlayabildiklerim kadarıyla) şimdiye kadar kullanmış olduğum eski nicklerimdir.
sayın yaşlı uzman usta yanlış anlamassanız bir sorum olacak
bu kadar nick değiştirme sebebiniz nedir acaba şahsen ben bir anlam veremiyorum anlamıyorum ,bu nick değiştirme işlemini nasıl yapıyorsunuz ki şahsen ben değer verdiğim arkadaşları ustaları artık formda yok olarak formu terketmiş olarak algılıyorum
ben forma geldim geleli nacak_68 olarak devam ediyorum

Teknikadam_41, Analizör, Avcıkaplan, Bigpasha, FullAss, Scorpion eyes ve yaşlıuzman üyeleri aynı şahsa ait olduğundan forumdan süresizce uzaklaştırılmıştır.
Şaka Hakan abi. Sen benim başımın tacısın.

sayın YaşlıUzman arkadaş bana bir cevap verebilirse memnun olurum.
bu arada sorum öğretmen27 arkadaşın mesajının üzerinde kaldı......
mesaj no:17
bunu niye belirttiğimi düşünen arkadaşlar olabilir gerekli gereksiz yorumlardan dolayı arada kaynamasın diye

Benim yorumun gerekli gereksiz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…