sayın ÖĞRETMEN27 konuyu uzatmaya gerek yok anlaşıldıkı ne ben anlatabilmişim ne sen anlamışsın uzatmaya gerek yok ALLAH işini rast getirsin
Sayın Nacak_68 benim sizinle bir sorunum yok. Sadace Hakan Abimizin mesajına latife olsun diye mesaj yazdım. Siz de benim mesajımdan sonra böyle bir şey yazdıgınız için size yönelik öyle bir mesaj yazdım.sayın ÖĞRETMEN27 konuyu uzatmaya gerek yok anlaşıldıkı ne ben anlatabilmişim ne sen anlamışsın uzatmaya gerek yok ALLAH işini rast getirsin
sayın YaşlıUzman üşenmeden anlattığın için teşekkürler
ben izmit doğumlu bir angaralıyım
1993 Körfez EML mezunuyum
şu son 2 seneye kadar fazlasıyla asabiydim faydasını hiç görmedim şimdi biraz daha iyiyim
benim CV me bakanlar ya işten anlamıyor yada geçimsiz asabi bir insan diyorlar....
hatta bazen iş görüşmesi yaptığım şahısla kavga edecek hale geliyorum bana göre haklıyım başkalarına göre akılsız ama asla YALAKA değil
özel mesaj atmak istedim heralde özel mesaj kabul etmiyorsun.
birde nick değiştirdiğiniz zaman özelden mesaj atsanızda haberimiz olsa
Saygılar
Sayın Nacak_68 benim sizinle bir sorunum yok. Sadace Hakan Abimizin mesajına latife olsun diye mesaj yazdım. Siz de benim mesajımdan sonra böyle bir şey yazdıgınız için size yönelik öyle bir mesaj yazdım.
Ayrıca bu kadar gerilmenize gerek yok. Keskin sirke küpüne zarardır çok değerli abim-ustam Nacak_68. Sen benden yaşça büyüksün. Eğer sana karşı bir özrüm olduysa beni affet.
Ayrıca Hakan abi sana yazdıgım latife içerikli mesajdan dolayı özür diliyorum.
Teveccühünüz için çok teşekkür ederim çok değerli Hakan ustam-abim. Aynı duyguları ben de sizin için besliyorum emin olun. Saygılarımı sunuyorum size ve [MENTION=213946]nacak[/MENTION]-68 ustama.Değerli Hocam özür dileyecek bir davranışta bulunmadınız. Kısa bir süre de olsa ben sizin ne kadar saygılı ve nazik bir insan olduğunuzu anladım. Herşey bir kenara Babamdan ve öğretmenlerimden dolayı tüm Öğretmenlere ayrı bir sevgim ve saygım vardır. Müsterih olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?