Asansör kapı açıkken hareket mi etti yoksa yükten dolayı aşağıya doğru mu kaydı? Olayı net olarak bilmiyoruz.HAA NOT:
Bir forumda şu şöyledir bu böyledir gibi yorumlarla asla sonuca varılamaz.
Bu konuda da olduğu üzere bir asansörün kapısı açıkken nasıl hareket edebildiği konusu ciddi bir teknik meseledir ve aydınlığa kavuşturulması gerekmektedir. Bu mevzuyu aydınlatabilmek için bu konuda hemen hemen hiç bir arkadaşın öneri veya yönergeleri bulunmamaktadır.
Artık gaz yemiyo adamım. Yaş geçmiş. Moral yok olmuş. Kendi dertlerimle uğraşmayı bıraktım, birkaç sevdiğim arkadaşımı kötekleyerek de olsa mutlu etmeyi başardım.Zaten bende seni gazlıyorum hocam. Elektronik konusunda ahkam kesebilecek hiçbir donanımım yok kendi kişisel gayret ve merakımla edindiğim üç beş bilgi kirintisindan başka.
Doğru yorum.Asansör kapı açıkken hareket mi etti yoksa yükten dolayı aşağıya doğru mu kaydı? Olayı net olarak bilmiyoruz.
Eğer asansör kapı açıkken hareket ettiyse güvenlik önlemlerini iptal etmiş olabilirler. (Bazı arızalarda arızayı tespit edebilmek için şönt yaparlar.) Yok yükten dolayı aşağıya doğru kayma olduysa bu durumda kapının açık olması normal zaten. Bunun sebebiyse asansörün fren mekanizmasında sorun (fren balatalarının bitmesi vs.) olması olabilir.
Forumsal olarak olağan şeyler.Olaya fransız kaldık. O yer neresi? Neler oldu bitti? Anladığım bir x forumunda olumsuz birşeyler olmuş ama nolmuş...
Haklısınız. Açıkçası hangi forum olduğunu merak etmiştim.Forumsal olarak olağan şeyler.
Kişisel mevzu olduğu için detay vermem doğru olmaz. Hem dedikodulara karşıyım diyorum hem de açık ederek şu kişiler şöyle yapmıştı diyemem.
Sadece muhattabım olan kişiler gelir de bana...
''ERKEKSEN GEL DÜELLO YAPALIM'' derse o zaman sizler de durumdan haberdar olabilirsiniz.
Sen GOOD mu BAD mi UGLY mi hangisi olacaksın hocamForumsal olarak olağan şeyler.
Kişisel mevzu olduğu için detay vermem doğru olmaz. Hem dedikodulara karşıyım diyorum hem de açık ederek şu kişiler şöyle yapmıştı diyemem.
''ERKEKSEN GEL DÜELLO YAPALIM'' derse o zaman sizler de durumdan haberdar olabilirsiniz.
Kararı seyirciler verirSen GOOD mu BAD mi UGLY mi hangisi olacaksın hocam
Tamamdır azıcık araştırınca olaya vakıf oldum. Bu arada gaddar olduğumuzuda öğrenmiş oldum sayenizde.Forumsal olarak olağan şeyler.
(3) Kırmızı renkli bilgi etiketi, güvensiz asansöre iliştirilir. (4) Sarı renkli bilgi etiketi, kusurlu asansöre iliştirilir. (5) Mavi renkli bilgi etiketi, hafif kusurlu asansöre iliştirilir. (6) Yeşil renkli bilgi etiketi, uygun asansöre iliştirilir.Münadebetsiz gelecek ama !
- Her katta 2 asansör var.Asansöre
16 kişi binmek zorundamıyız ?
3-5 dk. beklemek yerine,16 kişi
binmenin aciliyeti ne ?
- 16 kişi içerisinde,neden 1 kişinin
başına bu kaza geliyor ?
- İnsanlarımızın,kullandıkları cihaz-
larla ilgili bilgileri ne seviyede ?
- Asansörler içerisinde,10-15 madde-
lik kullanım talimatları vardır.Kaç ki-
şinin,bu uyarıları okuduğundan emi-
niz ?
- 16 kişininde,adabına uygun ! davra-
nış içerisinde olduğundan eminmiyiz ?
- Yurtlar,genelde 4 katlıdır.İlllede asansöre binmek ihtiyacı çokmu
elzem ?
- Benzer yurtlardan birisinde ( 3 kat-
lı ) ,Elektrik kesintisi oldu.Kız çocuk-
larımızdan birisi,karanlık korkusun-
dan,3. kattan atlamaya kalktı.Allah-
tan,kısa süreli kesinti olması nede-
niyle,olay,faciaya dönmeden atlatıl-
dı.Söylemek istediğim,her insanda
değişik psikolojiler olabilir.Her in-
san,olumsuz bir durumda ! kendi
psikolojisini yönetmek zorundadır.
17 yıl,görevli olduğum yerde,evimiz
7. katta idi.Eşimde,asansör fobisi
olduğu için,17 yıl boyunca asansörü
hiç kullanmadı.
Yani,olayı, sadece makina ! ile ilgili
bir duruma indirgememek gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?