Anladım peki eklediğim fotograftaki gibi uzun kullanımlarda elektrikli bisiklet şarj adaptörünü kullansam sorun olur mu? Birde düşük amperli adaptör kullanmam ne gibi sıkıntı verir.Aynı özellik olduğunu var sayarak 2 tane led adaptörü yazdım sadece my1025 kullanılacak ise 1 tane yeter.
yapacağın simülasyonun bir planını paylaşırsan nereye ne motor kullanacağını belirtirsen değişik alternatiflerde daha çok yardımcı oluruz
Anladım peki eklediğim fotograftaki gibi uzun kullanımlarda elektrikli bisiklet şarj adaptörünü kullansam sorun olur mu? Birde düşük amperli adaptör kullanmam ne gibi sıkıntı verir.
Yani şöyle söyliyim burada motorda sürekli olarak açık olacak çalışma prensibide aynı araç gibi virajlara hızlı girerken direksiyona ters tepki verecek o anda her halde en yüksek akım çekmeye başlar diye düşünüyorum. Düşük amper kullanmam yada amperin düşük olması ne gibi etki verir veya my1025 14.5 amper çekiyor 20A kullansam buda çokmu gelir. Burada amperlerin ne gibi etkisi olduğunu aslında anlamaya çalışıyorumŞarz adaptörleri ile olmaz led adaptörü mecburi. 3 amper civarı darbeli akım verir motor sürmeye uygun değildir. Motorun tam gücü kullanılmayacağı için 10 amperlik adaptör de yeterli olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?