Zamanla tecrübe kazaniliyor mu bundan emin degilim,mezun olali 3 yil fln oldu bu 2.iş yerim.Hicbir seyden anlamayan mühendis diyorlar bu durum zoruma gidiyor..ne diyelim ki..çalışmaya devam..
meslek bırakılır mı tecrübesizim diye..zamanla tecrübe kazanılır.
Teorik bilgi binanın temeli gibidir sağlam bir teorik bilgi yoksa oraya bina yapmak hayal olur. Bilgiye her daim aç şevkini kırmamış azimli her teknik eleman başarılı olur. Size yol gösterip destek olacak tecrübeli birisi yoksa işiniz biraz daha zorlaşır.Zamanla tecrübe kazaniliyor mu bundan emin degilim,mezun olali 3 yil fln oldu bu 2.iş yerim.Hicbir seyden anlamayan mühendis diyorlar bu durum zoruma gidiyor
Çok teşekkür ederim degerli yorumlariniz için.Girisken bir yapim yok bunu kabul etmem lazim Bir de kadinim öyle bagirip cagirmayi sevmiyorum. o kadar çok yoruldum ki şantiye sefliginden, meslegimden nefret eder hale geldim....tecrübe kazanılsa bile yönetici ve idareci yönününde kuvvetli olması gerekir..teorik ve pratik bilgi istesede istemesede zamanla kazanılır..
şantiye işlerinde biraz girişken ve atılgan bir yapı gerekiyor..bu kişide yoksa farklı bir alana geçilebilir..her şeyi bilmek zorunda değiliz..şantiyede düz işçiden formenine kadar herkesin kendine göre bir bilgi ve tecrübesi ve dolayısı ile sorumluluğu vardır.."bizim birşey bilmemize gerek yok herşeyi nasıl olsa şefimiz bilir..biz yan gelir yatarız..iş verilirse ezbere yaparız" diyen uyanıklar varsa onları yola getirmek gerekir..bu tür tipler ya yola gelir yada başka iş bulur..biraz kafalarına vurmak lazım usulünce..ben öyle yapardım..
sorumluluk sadece senin değil ki..
bir 5-6 yılı devir bakalım..olay netleşir..proje konusunda kendini geliştir..belki projeci olursun..
Herkes de mi eksik bu teorik bilgi anlamadim,Kimseden yeterince bilgi alamiyorum.Kendim arastiriyorum fln da çok da yeterli olmuyor.Zaten kimseye de derdimi anlatamiyorum.Kendi kendime konusmaktn yoruldugum icin buraya yazdimTeorik bilgi binanın temeli gibidir sağlam bir teorik bilgi yoksa oraya bina yapmak hayal olur. Bilgiye her daim aç şevkini kırmamış azimli her teknik eleman başarılı olur. Size yol gösterip destek olacak tecrübeli birisi yoksa işiniz biraz daha zorlaşır.
Mücadele eden kazanır, pes eden çoktan kaybetmiş demektir.
Herkese merhaba,büyük bir firmada şantiye sefligi yapıyorum.Kendimi şantiye sefligi konusunda çok başarisiz ve yetersiz hissediyorum.Kendimi gelistiremedigimi düsünuyorum.Temel konularda yetersiz oldugum icin cok fazla anlamadigimi hissediyorum.Bu sebeplerdn dolayi meslegi bile birakmayi düsündüm.Ne yapmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?