Merhaba
Size ekte manuel kurulum kılavuzunu gönderdim.Buna göre Örnek zon tanımlamalarında zon kısımlarını iyi ayarlamanız gerekmekte.Ev içerisinde olduğunuzda Stay 1 kurulum yaparsınız o yüzden Zon tanımlaması yaparken kısım bölümün de 2 enter clear ile tanımlarsınız.
Bilginize
Merhaba
Size ekte manuel kurulum kılavuzunu gönderdim.Buna göre Örnek zon tanımlamalarında zon kısımlarını iyi ayarlamanız gerekmekte.Ev içerisinde olduğunuzda Stay 1 kurulum yaparsınız o yüzden Zon tanımlaması yaparken kısım bölümün de 2 enter clear ile tanımlarsınız.
Bilginize
Kılavuzlarda STAY>Kullanıcı kodu> vs. diyor.
Ama kulanıcı kodu girildiği anda sistem STAY pozisyonuna devreye girme aşamasına geçiyor ve başka tuş işlemiyor.
STAY kurmada ise bütün zonlar yine açık yani ARM pozisyonunda.
Zone'lardan bazılarını KISIM 2 'ye atıyorum. STAY Kurmada evet o zonlar çalışmıyor. Ama o zonlar bu defa ARM pozisyonunda da çalışmıyor.
Yerli kaynakların hepsine baktım,yok yok yok.Yabancı kaynaklarda zone programlama noktasında 4-5-6-7 nolu tuşlarla alakalı olduğu yazıyor ama denedim olmadı.
Yerli kaynakların hepsine baktım,yok yok yok.Yabancı kaynaklarda zone programlama noktasında 4-5-6-7 nolu tuşlarla alakalı olduğu yazıyor ama denedim olmadı.
merhaba
alper bey telefon ile 0212 320 85 60 irtibat numarasını mesai saatlerinde panelin yanında iken arayıp engin bey den destek alarak programlaya bilirsiniz yada bu da benim numaram 533 150 14 01 destek vermeye çalışayım size