ycmy Üye Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 275 Puanları 1 3 Haz 2010 #2 bu şekilde açılmış bir konuya yardım eden olmaz heralde neye yardım edecez onu da yazsaydınız bari zahmet olacak ama...!!!
bu şekilde açılmış bir konuya yardım eden olmaz heralde neye yardım edecez onu da yazsaydınız bari zahmet olacak ama...!!!
d0stcan Üye Katılım 9 Haz 2007 Mesajlar 410 Puanları 6 3 Haz 2010 #3 N_I_S_A_N' Alıntı: yardım eden yokmu Genişletmek için tıkla ... İmdat diye bağırsaydın oralardan biri gelip yardım eder sanırım. Teknik konularda bilgi istiyor isen hangi konu olduğunu sorunun ne olduğunu ve açıklanmasını istediğinin ne olduğunu iletirsen burdaki arkadaşlar yardım edebilir. N_I_S_A_N' Alıntı: yardım eden yokmu Genişletmek için tıkla ... benim buna cevabım sadece olur. Kolay gelsin
N_I_S_A_N' Alıntı: yardım eden yokmu Genişletmek için tıkla ... İmdat diye bağırsaydın oralardan biri gelip yardım eder sanırım. Teknik konularda bilgi istiyor isen hangi konu olduğunu sorunun ne olduğunu ve açıklanmasını istediğinin ne olduğunu iletirsen burdaki arkadaşlar yardım edebilir. N_I_S_A_N' Alıntı: yardım eden yokmu Genişletmek için tıkla ... benim buna cevabım sadece olur. Kolay gelsin
mbayram Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 953 Puanları 156 3 Haz 2010 #5 İçeriği anlamsız konu ; kontrolkalemi.com çöplüğüne taşınmıştır.