Işık miktarı açısından bahsettiğim lamba ihtiyacınızı karşılamayacaktır, yanlış değilsem 600 lümen civarında olması gerekiyor. Diğer açıdan normal (suya dayanıksız) bir lamba tercih edilir ve hava almayacak şekilde kapatılırsa (sürekli açık olduğunu varsayıyorum) bir müddet sonra her
Elektronik cihaz gibi ısı açığa çıkacak ve bu ısıyı dışarı atamadığı için yine size farklı sorunlar çıkartacaktır. Duy tarafından bahsedersek benim görüşüm kullandığınız duyun, sizin o çaptaki seranızda oksitlenerek olası bir ark vb çıkarma olasılığı çok düşüktür. Sizinle paylaştığım bu bilgi, benim kendi evimde 3 yıldır (kullanım sıklığı 1-2 günde bir olan) banyoda kullanılan ve göz gözü görmeyen buhar altında çalışan basit bir led lambadan edindiğim tecrübeme dayanmaktadır. Tavanı boyamak için söktüğümde en ufak bir korozyon ile karşılaşmadım ki ortam sizin bu seranızın belkide 1 ayda üreteceği nemi buharı 1 duşta üretmekte. Buda en erken 10 geç 30 dk o lambanın bu nem ve buhara maruz kalması demektir.
Velhasıl özetlersek benim görüşüm duy tarafına değilde lambaya odaklanmanızdan yana olur.
Yada mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi, lambanın bitimi ile araya şeffaf bir
Panel koysanız? Lamba içerideki hava ile temas etmez üst kısmada açacağınız birkaç geniş delik lambanın hava almasını sağlayacak aynı zamanda lambadan kaynaklı oluşan ısının dışarı taşınmasını sağlayacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 43604