yardima ihtiyacim var

bozuk saat

Üye
Yaklasik 15 aydir issizim (elektrik müh bitirdim)ne yapacagimi bilmiyorum sadece diploma almak icin okudum herhalde bu meslegi de cok sevmiyorum etrafimdaki herkese söylüyorum kimseden ses cikmiyor .En son bir sirketle görusmeye gittim iyi bir sirket maasi falan da iyiydi alacaz dediler tanidigimiz birini almislar. Kpss den 84 aldim.Lütfen bir fikir verin bana artik düsünemiyorum.Aileme de artik yük olmak istemiyorum.Sürekli issiz oldugum yüzüme vuruluyor.İşin içinden çikamiyorum.

Maddi durumunuz müsait ise,yüksek lisans peşinde koşun.Bunu yapamıyacaksanız ve askerlik yapmadıysanız,onu aradan çıkarın.Yalnız,hiçbir meslek,sevmeden yapılmaz.Bu handikapınızı yenemeyecekseniz,sevdiğiniz ne ise,vakit geçirmeden ve kendinizi kandırmadan,o alana yö-
nelin.Hiçbir şey için,geçkalmış sayılmazsınız.İş beğenme lüksüde kimse için mevzubahs değildir.

Son düzenleme:
Maddi durumunuz müsait ise,yüksek li-
sans peşinde koşun.Bunu yapamıyacak-
sanız ve askerlik yapmadıysanız,onu ara-
dan çıkarın.Yalnız,hiçbir meslek,sevme-
den yapılmaz.Bu handikapınızı yenemeye-
cekseniz,sevdiğiniz ne ise,vakit geçirme-
den ve kendinizi kandırmadan,o alana yö-
nelin.Hiçbir şey için,geçkalmış sayılmazsı-
nız.İş beğenme lüksüde kimse için mevzu-
bas değildir.
yüksek lisans yapayim yapmasina da aileme daha fazla yük olamam hem iş hem yüksek lisans yapabilirim.Buarada bayanim.Sevmiyorum daa belki is hayatina girersem severim diyorum.Türkiye sartlarinda baska hangi meslek yapabilecegimi de bilmiyorum.

Lisans bitirme ortalamanız yüksek mi?

Ailenizin sorun çıkaracağına ihtimal vermiyorum.Yüksek lisans,şansınızın artmasına mutlaka yardımcı olacaktır.Sizin durumunuzda onbinlerce insan var,ailenizin bu durumdan haberi yokmu ?
Daha hayatın başındasınız ve sizi, bundan daha bezdirici sorunlar bekliyor.Hiçbir aile,ev-
latları için fedakarlıktan kaçınmaz.Konuyu sizde abartıyor olabilirsiniz.Sabırla yola devam.
Ümitsiz kurbağanın,sütte boğulduğu hikayesini unutmayın.

Son düzenleme:
Ailenizin sorun çıkaracağına ihtimal vermiyorum.Yüksek lisans,şansınızın artmasına mutlaka yardımcı olacaktır.Sizin durumunuzda onbinlerce insan var,ailenizin bu durumdan haberi yokmu ?
Daha hayatın başındasınız ve sizi, bundan daha bezdirici sorunlar bekliyor.Hiçbir aile,ev-
latları için fedakarlıktan kaçınmaz.Konuyu sizde abartıyor olabilirsiniz.Sabırla yola devam.
Ümitsiz kurbağanın,sütte boğulduğu hikayesini unutmayın.
Kurbaga hikayesini okudum haklisiniz sabirla yola devam.Dediklerinizi dikkate alacam teşekkür ederim.

Forum istatistikleri

Konular
130,307
Kullanıcılar
453,573
Son üye
Ozlemim

Yeni konular

Geri