Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heatman isimli kullanıcı reklam içerikli bir konuyu, forumun farklı bölümlerine defalarca açarak forumun düzenini ve huzurunu bozduğu için süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
maycelik isimli üye, aynı mesajı farklı konulara defalarca yazarak forum işleyiş ve düzenini bozduğundan 7 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.
 
beramax isimli kullanıcı forumun düzenini ve huzurunu bozacak şekilde sürekli reklam içerikli konular açtığı için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
tusem16 adlı uye 'sırf mesaj sayısını arttırmak amaçlı' yazdığı mesajlardan dolayı 3 gün uzaklaştırma cezası almıştır.
 
Son düzenleme:
nevzatkoc ve geronimo10 adlı uyeler 'sırf mesaj sayısını arttırmak amaçlı' yazdığı mesajlardan dolayı 3 gün uzaklaştırma cezası almıştır.
 
cemetery23 ve coderturkx adlı uyeler 'sırf mesaj sayısını arttırmak amaçlı' yazdığı mesajlardan dolayı 3 gün uzaklaştırma cezası almıştır
 
MKAerdem, mesaj raporu yoluyla yönetime ağır küfür ettiği için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
HUNTERgok isimli üye forumda bilgi paylaşımını engellemeye çalışırken kullandığı hakaret ve aşağılamaya yönelik ifadeler nedeniyle 3 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
istepsa isimli üye forumda ticaret yapmaya çalıştığından 7 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…