Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4pahmet isimli üye forum kurallarının 4.1 maddesini ihlal ettiğinden sürekli yasaklanmıştır

4.1 ) Forum üzerinde 1 gerçek kişi sadece 1 kullanıcı adı kullanabilir.
 
fatihtude isimli kullanıcı aynı mesajı defalarca kopyala yapıştır yaparak forumu kirlettiği için 3 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
RIZATANIR isimli üye sürekli telefon numarası vererek ticari amaçlı mesajlar yazdığı için bütün mesajları silinmiş ve 3 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
asurdeniz isimli üye ticari amaçlarla başka sitelere yönlendirme yaptığı için 1 ay forumdan uzaklaştırıldı.
 
cemsan isimli kullanıcı aynı mesajı defalarca kopyala yapıştır yaparak forumu kirlettiği için 3 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
nevrotikstar ve GurSan isimli üyeler karşılıklı uygunsuz üslup kullandıkları için 3 gün forumdan uzaklaştırıldılar. Lütfen ceza süresi sonunda diğer üyelere ve birbirnize karşı daha saygılı ve sakin davranınız.
 
geart_006 isimli kullanıcı 'sırf mesaj sayısını arttırma amaçlı' mesaj yazdığından ve 'forum kirliliği' yaptığından 7 gün yasaklanmıştır.
 
italiann isimli kullanıcı 'sırf mesaj sayısını arttırma amaçlı' mesaj yazdığından 3 gün yasaklanmıştır
 
isimbulamadim isimli üye uyarılmasına rağmen aynı mesajı defalarca kopyala yapıştır yaparak forum kirliliği yarattığından 3 gün forumdan uzaklaştırıldı.
 
sanaldarbex-1 kendisini özel mesajla uyarmam sonucunda şahsıma hakaret ettiğinden forumdan 5 günlüğüne uzaklaştırılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…