Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nick-tir-nick isimli kullanıcı uygunsuz kullanıcı adı nedeniyle sürekli olarak yasaklanmıştır.
 
uzman28 adlı üye defalarca uyarılmasına rağmen sürekli olarak konuları alakasız bölümde açarak forum kurallarını ihlal etmesi nedeniyle üç gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
gorki027 adlı üye forum kuralları 3.12 maddesini ihlal ettiğinden üç gün yasaklanmıştır.

3.12 ) Mesajlarınıza forumun yapısını etkileyecek kadar büyük boyutlu resimler, reklam, cinsellik, siyasi veya dini içerikli yazılar, hakaret, şiddet kin ve nefret içeren ifadeler, telefon numaraları, mail ve anlık mesajlaşma programlarının adreslerini eklemek yasaktır. Mail ve telefon numaraları sadece seri ilanlar bölümünde yayınlanabilir.
 
sanaldarbex-1 uyarılmasına rağmen aşağılayıcı ve küfür içerikli mesajlar yazmakta ısrar ettiğinden süresiz yasaklanmıştır.
 
asesos isimli kullanıcı bozuk ve artniyetli üslubu nedeniyle forumdan 3 gün uzaklaştırılmıştır.
 
Yelek 87 adlı Üye Forum kurallarına uymadığı ve Polemik yaratacak mesajlar yüzünden 7 gün süreyle Forumdan Uzaklaştırılmıştır.
 
Abdullah28527 adlı üye forum kurallarını uyarılara rağmen ısrarla ihlal ettiğinden dolayı 3 gün yasaklanmıştır.
 
Ronaldo 7 isimli kullanıcı polemik çıkaran mesajları nedeniyle forumdan 3 gün uzaklaştırılmıştır. Lütfen tüm üyelere karşı saygılı davranın.
 
cemkan31 isimli kullanıcı spam mesajları nedeniyle forumdan 3 gün uzaklaştırılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…