yaskawa sorunu

laempe

Üye
Katılım
27 Mar 2008
Mesajlar
128
Puanları
1
arkadaşlar merhaba fabrikamızda bisse marka ahşap makinamızda elektirik kesintisinden sonra makinadaki YASKAWA VARISPEED 616 G5 marka sürücü stop alarmı veriyor ve bir türlü devreye alamadık dispiley ekranında (freguenza uscita) altında (u1-02= 0-0 hz) yazıyor bu sorunla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şuan makina çalışmıyor. iyi çalışmalar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Biraz araştırdım sisteminizi. Çıkış frekansı hatasıymış. Ve cihazın dili anlattığınıza göre italyancaya ayarlı ingilizceye çevirebilirseniz anlama açısından iyi olur. Menüde lingua yazan yer dil seçeneğidir.
 
Son düzenleme:
greenyucel arkadaşım menüden ingilizceye çevirdim zaten yazdığım ingilizceye çevirdiğim ağırza modu ne etken olmuştur elektrik kesildikten sonra bu arıza çıktı ne yapabilirim.
 
şimdi ben size ilk olarak şunu sormak istiyorum cihazınız garantili mi? Garantiliyse hiç kurcalamayın. Servise haber verin. Cihazınızın ayarlarıyla birisi yanlışlıkla oynamışta olabilir o yüzden set değerlerini bir yere not edip cihazı fabrika ayarlarına alın. Ve emin olduğunuz set değerlerini telrar girip deneyin. Çalışmıyor ve Garanti dışıysa (elektronik bilginiz yoksa tavsiye etmem) cihazın IGBT ve kontrol kartını elınızde varsa yedeğıyle değiştirip deneyin. Yalnız ikisini aynı anda değil önce IGBTyı degısıtırın deneyın calısmazsa yıne eski IGBt yi takıp kontrol kartını değiştirin. Yine çalışmazsa çıkış hattı üzerinde bobin var onu değişitirip tekrar deneyin. Yani deneme yanılma yapacaksınız. Deneme yanılma yapmadan arıza tesbitinide v/ı test cihazıyla yapabilirsiniz elinizde varsa.
 
green usta büyüksüüün
ama ben yinede tavsiye etmem cihazı açmanızı toplamak zor başıma geldi
 
paylaşımlarınız için teşekkür ederim fabrika ayarlarını geçmek için set değerlerini almamı istemişsiniz bunu nasıl yapabilirim katoloğu japonca ve kartlardan bahsedmişsiniz elimizde yok bu invertörün türkçe katoloğunu nerde bulabilirim teşekkür ederim
 
YaskaWa ile ilgilenen arkadaşım elimizde 300 watt servo motor var encoderindeki mil kodlayıcı kırıldı bunun yedeği yok ikinci el veya yeni encoderi ne kadardır yazarsanız çok sevinirim.
 
Yaskawa omron ürünü değil mi ? Sanırım bir şekilde bağlantıları var bir görüşün isterseniz ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…