Konu Sah çıraközgür Katılımcı Üye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 645 Puanları 56 Konum Kırıkkale 12 Şub 2021 #11 Yayı tutturamadım, sensörü yan çevirip hareketli kısma metal montaj ettim, fikir beyanları için teşekkürler, makine enjeksiyon makinesi, hayırlı cumalar. Son düzenleme: 12 Şub 2021
Yayı tutturamadım, sensörü yan çevirip hareketli kısma metal montaj ettim, fikir beyanları için teşekkürler, makine enjeksiyon makinesi, hayırlı cumalar.
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 6,007 Puanları 3,507 Yaş 76 Konum İZMİR 12 Şub 2021 #12 Karsılıklı reflöktörlu fotosel/sensörde kullanabilirsiniz. Bir metreden bıle calışdıgından, işinizi rahat rahat görür.
Karsılıklı reflöktörlu fotosel/sensörde kullanabilirsiniz. Bir metreden bıle calışdıgından, işinizi rahat rahat görür.
Konu Sah çıraközgür Katılımcı Üye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 645 Puanları 56 Konum Kırıkkale 12 Şub 2021 #13 zeybek' Alıntı: Karsılıklı reflöktörlu fotosel/sensörde kullanabilirsiniz. Bir metreden bıle calışdıgından, işinizi rahat rahat. Genişletmek için tıkla ... 5mm tölerans var, fazlası olmaz hocam
zeybek' Alıntı: Karsılıklı reflöktörlu fotosel/sensörde kullanabilirsiniz. Bir metreden bıle calışdıgından, işinizi rahat rahat. Genişletmek için tıkla ... 5mm tölerans var, fazlası olmaz hocam