Yeni cnc için tavsiyeler

Nema23 1.8nm 2a motorlar iş görürse 2adet sıfır 1 adet 2au kullanımış japon servo ve tb6560 single sürücü ve 24v psu elimde fazladan mevcut
 
Çok şükür sonunda ilk adımı attık mdf gövde parçalarımız kesimden geldi
 

Ekli dosyalar

  • DSC_0025.JPG
    231.9 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
RAf yap bence onları Bari polywood yapsaydın. MDF'nin kendisi bile yamuktur ışıkta iyice bak. Olmuş artık deneyecek, bozacaksın. En azından öğrenmiş olursun.
 
Malesef maliyet yüzünden mdf yapmak zorundayım 850x500 ölçüleri
Bununla başlayıp ilerde inşallah alüminyum profile geçeceğim
 
Selam recep, sana maillerde se yalvardım. Sabit köprülü yapacaksan ne ala ( genede çok kötü) ama sen hem hateketli köprü, hem de mdf yapıyorsun. Allah kolaylık versin. Mdf, plywood, dekota vs işlenir ama, çook üzebilir de seni. Bir ihtiyacın olursa çekinme mdf cnc ile alu işleyen biri olarak, herzaman yardım ederim
 
RAf yap bence onları Bari polywood yapsaydın. MDF'nin kendisi bile yamuktur ışıkta iyice bak. Olmuş artık deneyecek, bozacaksın. En azından öğrenmiş olursun.

Plywoodlar, ekteki mdfsen çook daha fazla çarpık olacaktır. marin kontraplak olsun, ithal huş olsun. Ne olursa olsun, üzülerek söylemeliyim ki, mdfnin düzgünlüğünü veremeyecek..
 
Biliyorum ama en fazla 5mm alu işleyeceğim oda çok küçük parçalar olur geri kalanın da da genelde ahşap işleyeceğim o nedenle sorun olmaz diye bu şekilde yaptım ama elimde hala bir plakanın yarısına yakını var eğer olmaz diyorsanız elimdeki plaka sabit köprü için yeter ise ve şu anda dönebiliyorsam yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada kapalı kabin olmasına gerek yok kontrol ünitelerini de elimde bulunan fazladan bilgisayar kasalarından birinin içine koyacağım.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…