Yeni Elektrik ve Elektronik Mühendisi

genator

Üye
Katılım
21 Ağu 2008
Mesajlar
7
Puanları
1
Turgut DEVECİ
Tel. : 0 555 398 88 48 – 0 533 761 46 89
E-Mail: [email protected]
Medeni Hali : Bekar
Ehliyet : Var(B)
Askerlik Durumu : Tecilli (30.11.2011)

Eğitim Durumu :
2008 - 2009 Copenhagen University (Kopenhag/Danimarka)
Bahar döneminde ERASMUS Değişim Öğrencisi olarak
2004 - 2009 Gaziantep Üniversitesi (Gaziantep)
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Lisans (İngilizce)
Ortalama:2.52/4
1997 – 2004 Şanlıurfa Anadolu Lisesi(Şanlıurfa)

Yabancı Diller : İngilizce (Okuma:9, Yazma:9, Konuşma:8)

Staj :
2007 HAVELSAN Hava Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.
20 iş günü stajyer mühendis (ANKARA)
2008 Öztürkmen Mühendislik
20 işgünü stajyer mühendis (ŞANLIURFA)


Bilgisayar Bilgisi :

Mesleki Programlar
MATLAB,ORCAD, RFSIM99,ANSOFT Designer, Siemens S7-200

Çizim Programları
AUTOCAD (Başlangıç)

Microsoft Office
Word – Excel-Power Point (iyi derecede)


İlgilenilen Alanlar :
Müzik, Sinema,Tiyatro, Spor

Dernekler :
Elektrik Mühendisleri Odası
IEEE

İş Tecrübesi : Yok

Projeler :
Design of a RF Amplifier Using a Microwave Integrated Circuit
Digital Modulation Using The MATLAB Communications Toolbox
Measuring, Modelling and Simulating OPAMP Noise
 
S.a abicim bende Gaziantep Üniversitesi Elektrik elektronik mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim..Ya bizim üniversite çok zor diyolar..Bİraz beni bilgilendirir misiniz acaba?? Kaç yılda kaç ortalama ile bitirdiniz??? İş hayatında bizim üni ye nasıl bakıyolar?? Hemen iş bulabildiniz mi?? ERasmusun size nasıl bir getirisi oldu?? Yıl kaybınız oldu mu??? Özel mesaj hakkım yok buradan atıyorum mesajı kusuruma bakmayın ne olur :))
 
ortA karar bi cv
inşallah ii bir iş bulabılırsın
 
S.a abicim bende Gaziantep Üniversitesi Elektrik elektronik mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim..Ya bizim üniversite çok zor diyolar..Bİraz beni bilgilendirir misiniz acaba?? Kaç yılda kaç ortalama ile bitirdiniz??? İş hayatında bizim üni ye nasıl bakıyolar?? Hemen iş bulabildiniz mi?? ERasmusun size nasıl bir getirisi oldu?? Yıl kaybınız oldu mu??? Özel mesaj hakkım yok buradan atıyorum mesajı kusuruma bakmayın ne olur :))

Kardeş merhabalar,
Bizim üniversite demeyelim de bizim üniversitenin mühendislik dalları biraz zor. Bu da bir zamanlar ODTÜ'ye bağlı olmamızdan, hocalarımızın o dönemlerden kalmasından kaynaklanıyor sanırım...
Ben hiç dönem falan uzatmadan 4 yılda bitirdim. 2.52 ortalama yaptım. İş hayatında genel olarak bizim üniversitenin bizim bölüm mezunları çok rahat iş buluyor diye duydum. Ben bir bakıma işi 2. plana atıp, yüksek lisans düşündüğüm için şu an için sana bu konuda bişey diyemeyecem.
ERASMUS'la Danimarka'ya gittim. Herşeyden önce ingilizce'ye çok güzel katkısı oldu. Bölümde yaşayamayacağın sosyalliği, aktiviteyi, teoride öğrendiklerini pratiğe yansıtmayı orda buluyorsun.Ben ERASMUS'la son dönem gittiğim için yıl olarak hiç bir kaybım olmadı. Hatta orası bizim bölümden daha kolay olduğu için ortalama yükseltme şansı bile buldum :)))
Özel mesajın varsa buradan, yoksa verdğim bilgilerin içerisinde mail adresim de var maille istediğini sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.
 
Kendinizi yetiştirebileceğiniz işlere bakarsanız ve sabırlı olursanız iş hayatında iyi yer yapıyorsunuz.Bende 2000 elek.elektronik mezunuyum.Üniv.8,5yılda bitti....Bu sadece zaman açısından sorun oldu.Uygulamaya yönelik işlere ağırlık vermelisiniz,stajlara önem vermelisiniz,teorik ile pratiği yakın tutmalısınız,çevre fabrikalara gidebilecek ortamlar yaratmalısınız...Bize bu tavsiyeleri veren olmadı,o yüzden kendi kendimize öğrenirken çok zaman kaybettik.Şimdi yine de iyi durumdayız şükür....tavsiyelerimi mutlaka dinleyin,başarılı olursunuz,okul aman aman bişey öğretmiyor.Birde belli bir branş üzerine yoğunlaşıp,o konuya paralel dersler seçin(4.sınıfta tabiki)....Başarılar
 
g.antep elek-elektronik gerçekten çokmu zor sağlıklı bilgi verecek kimse yokmu
 
g.antep elek-elektronik gerçekten çokmu zor sağlıklı bilgi verecek kimse yokmu

zor ne demek..zor ötesi...defter kitap manyağı yapıyolar adamı..ama şu da unutulmamalı ki; üniversite çok büyük bi kütüphanedir,kütüphaneden bişeyler alamak sana kalmış..ben de bu üninin bu bölümünden mezun oldum..radar systems üzerine yaptım bitirme projemi ve o alanada çalışıyorum sayılır kıyısından köşesiden..ama şunu söylemekte fayda var,arkaya doğru baktığınızda şu an çok zor olmadığını görmek çok zor deil...ayrıca okurken bi uğraşınız her zaman olsun meslekle alakalı..piyasaya çıktığınızda;patronununz elinize direnci verip hocam bu kaç ohm diye sorduğunda ölçü aleti istemeyin siz de patronununzdan..en azından direnç kodlarını bilin.iş hayatı çok farklı..ben okurken çalışmanın ve şu an hala aynı yerde devam etmenin faydasını görüyorum..başarılar herkese.
 
Zorlukların en başında öğretim dilinin ingilizce olması geliyor :)
bubunla alakası yok kardeşim zorluğun.sonuçta hazırlık sınıfı diye bişey var demi..hazılığı geçemediysen bölüme geçemiyosun.hazırlığı geçtiysen yeterli sewiyede ingilizce biliyosun demektir..bu nasıl zorlaştırabilirki eğitimi..sonuçta türkçe deil de başka bi dil kullanıyosun ki bu en mantıklısı.ayrıca ben sana şunu soruyum matematikte ingilizce olsa ne olur olmasa ne olur
 

Forum istatistikleri

Konular
129,227
Mesajlar
924,466
Kullanıcılar
451,603
Son üye
e.ozturk41

Yeni konular

Geri
Üst