Yeni hat cekmeden banyo fanını ayirma

İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.

Hocam burdaki ilk ürüne bakıyorum ama 2 lambaya da kablo gidiyor gözüküyor şemada. Bendeki durumda kablo tek ve atlama şeklinde birbirine seri bağlı 2 lamba gibi düşünebilirsiniz. Bu durumda nasıl yapabilirim? Benim düşünceme göre seri bağlantı arasına da bir cihaz koymam gerekir?

 
Bunlar çok estetik olmaz hocam yine de teşekkürler
Burada kablo ile uğraşmadan fanın kontrolunu lambanın yanına almış olursunuz. Lamba sönükken de fan çalışsın isteniyorsa işe yaramaz. Bastıkça farklı lambaları yakan düğmeyi bulamadım. Zamanında çalıştığım iş yerinde vardı. Sanırım bir kontrol kartı üzerinden düğmeye bastıkça farklı lambaları yakıyordu.
 
Aslında benim işimi aşağıdaki gibi birşey görüyor. Röleyi fan'ın hemen öncesine takarak enerjiyi istediğim zaman kesip açabilirim diye düşünüyorum. Benim buna ek olarak tek ihtiyacım uzaktan kumanda yerine bunu prizden yapabilmek estetik ve kullanışlı olması açısından.

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…