42kafkas Üye Katılım 14 May 2012 Mesajlar 37 Puanları 1 7 Ara 2017 #11 Ben telefondan girdiğim de fotoğraf paylaşamiyorum bilgisayarda sıkıntı yok sebebi nedir acaba.bu özellik yönetici tarafından engelli diyor.
Ben telefondan girdiğim de fotoğraf paylaşamiyorum bilgisayarda sıkıntı yok sebebi nedir acaba.bu özellik yönetici tarafından engelli diyor.
vecivicivokke "Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? " Yönetici Yönetici Katılım 7 Mar 2010 Mesajlar 1,701 Puanları 756 Yaş 44 Konum Irak 7 Ara 2017 #12 42kafkas' Alıntı: Ben telefondan girdiğim de fotoğraf paylaşamiyorum bilgisayarda sıkıntı yok sebebi nedir acaba.bu özellik yönetici tarafından engelli diyor. Genişletmek için tıkla ... mobil uygulama artık güvenlik nedenleri ile dosya eklemeyi desteklemiyor. ileride bu soruna yazılım üreticisi tarafından çözüm üretilecek.
42kafkas' Alıntı: Ben telefondan girdiğim de fotoğraf paylaşamiyorum bilgisayarda sıkıntı yok sebebi nedir acaba.bu özellik yönetici tarafından engelli diyor. Genişletmek için tıkla ... mobil uygulama artık güvenlik nedenleri ile dosya eklemeyi desteklemiyor. ileride bu soruna yazılım üreticisi tarafından çözüm üretilecek.
Konu Sah testcimurat Katılımcı Üye Katılım 24 Mar 2010 Mesajlar 619 Puanları 56 6 Şub 2019 #14 Ne yazık ki konu hala güncelliğini koruyor. Kolay gelsin...
legrange Üye Katılım 19 Ara 2018 Mesajlar 39 Puanları 1 Yaş 33 6 Şub 2019 #15 Yorum yaptığım zaman 20 saniye beklemesiniz diyor ne alaka anlamadım.
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,343 Puanları 2,956 6 Şub 2019 #16 legrange' Alıntı: Yorum yaptığım zaman 20 saniye beklemesiniz diyor ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla ... spam koruması
legrange' Alıntı: Yorum yaptığım zaman 20 saniye beklemesiniz diyor ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla ... spam koruması