Yeni Mezun Elektrik - Elektronik Müh İş ve Öneri

nervioso

Üye
Merhaba, Karabük Üniversitesinden yazokulu ile mezun oldum ve bu yüzden askerlik celbinide kaçırdım en erken şubat ayında askere gidiyorum ki o zamana kadar yaklaşık 5 aylık bir süreç var bu zaman zarfında neler yapabilirim açıkcası sudan çıkmış balık gibiyim her ilanda en az 3-5 yıllık deneyim önüme geliyor. Şu an ücretten çok tecrübe elde etme çabasındayım. Otomasyon konusunda (Zonguldak Düzce illerinde) iş yapan firmalarda çalışmak öncelikli tercihim olarak geliyor.

Kişisel Bilgiler

Adı - Soyadı:Tuncay Yılmaz

Tel:0 544 550 07 22

E-Posta:tncy_ylmz_67@hotmail.com

Genel Bilgiler

Eğitim Durumu:Üniversite Lisans Mezun

Toplam Tecrübe: 1 yıldan Az

Çalışma Durumu: Çalışmıyor

Askerlik Durumu: Yapılmadı

Eğitim Bilgileri

Üniversite:Karabük Üniversitesi 2011-2016

Lise: Atatürk Anadolu Lisesi

İş Tecrübeleri

*Erdemir T.A.Ş Yüksek Fırın Müd. - Elektrik Bakım - Stajyer

*Erdemir T.A.Ş Yardımcı İşletmeler Müd. - Elektrik Bakım ve Otomasyon - Stajyer

Nitelikler

Yabancı Dil Okuma:Yazma:Konuşma: )
İyi :İyi : Orta
Bilgisayar Bilgileri:
Autocad
Pspice
Ms Office

Son düzenleme:
2 sene önce bende aynı durumdaydım ben temmuzdan aralıga kadar (kasım bekliyordum 1 ayda ordan taktılar) keyif yaptım mesela.

dil kursuna gidebilirsin tanıdık mühendis varsa yanına gidebilirsin iş ögrenmek için .
excel iş hayatında işine çok yarayacak excel kursu da olabilir.
ben olsam çalışmam zaten firmalarda almaz askerlik yoksa en azından çevremde böyle.

Bende Bilecikten hem elektrik-elektronik Müh. hemde Makine-İmalat Müh. bölümlerinden mezun oldum. Üstüne İTÜ'de Kontrol ve Otomasyon Müh. Yüksek Lisans Yapıyorum. İleri seviye derecede ingilizcem var. 12 sertifikam var. Part-time dahi olsun iş bulamıyorum.

Bari boş dururken kurslara 2. bir yabancı dile falan gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…