Merhaba, Karabük Üniversitesinden yazokulu ile mezun oldum ve bu yüzden askerlik celbinide kaçırdım en erken şubat ayında askere gidiyorum ki o zamana kadar yaklaşık 5 aylık bir süreç var bu zaman zarfında neler yapabilirim açıkcası sudan çıkmış balık gibiyim her ilanda en az 3-5 yıllık deneyim önüme geliyor. Şu an ücretten çok tecrübe elde etme çabasındayım. Otomasyon konusunda (Zonguldak Düzce illerinde) iş yapan firmalarda çalışmak öncelikli tercihim olarak geliyor.
Kişisel Bilgiler
Adı - Soyadı:Tuncay Yılmaz
Tel:0 544 550 07 22
E-Posta:tncy_ylmz_67@hotmail.com
Genel Bilgiler
Eğitim Durumu:Üniversite Lisans Mezun
Toplam Tecrübe: 1 yıldan Az
Çalışma Durumu: Çalışmıyor
Askerlik Durumu: Yapılmadı
Eğitim Bilgileri
Üniversite:Karabük Üniversitesi 2011-2016
Lise: Atatürk Anadolu Lisesi
İş Tecrübeleri
*Erdemir T.A.Ş Yüksek Fırın Müd. - Elektrik Bakım - Stajyer
*Erdemir T.A.Ş Yardımcı İşletmeler Müd. - Elektrik Bakım ve Otomasyon - Stajyer
Nitelikler
Yabancı Dil Okuma:Yazma:Konuşma: )
İyi :İyi : Orta Bilgisayar Bilgileri:
Autocad
Pspice
Ms Office
2 sene önce bende aynı durumdaydım ben temmuzdan aralıga kadar (kasım bekliyordum 1 ayda ordan taktılar) keyif yaptım mesela.
dil kursuna gidebilirsin tanıdık mühendis varsa yanına gidebilirsin iş ögrenmek için .
excel iş hayatında işine çok yarayacak excel kursu da olabilir.
ben olsam çalışmam zaten firmalarda almaz askerlik yoksa en azından çevremde böyle.
Bende Bilecikten hem elektrik-elektronik Müh. hemde Makine-İmalat Müh. bölümlerinden mezun oldum. Üstüne İTÜ'de Kontrol ve Otomasyon Müh. Yüksek Lisans Yapıyorum. İleri seviye derecede ingilizcem var. 12 sertifikam var. Part-time dahi olsun iş bulamıyorum.
Bari boş dururken kurslara 2. bir yabancı dile falan gidiyorum.