tüm site üyelerine benden selam olsun
arkadaşlarım abilerim ben meslek yüksekokulu Elektrik enerjisi üretim iletim dağıtım bölümü mezunuyum malum okul bitti askerlik kapıya dayandı şuan herhangi bi işim yok ben askeriyeyi düşünüyorum aceba askeriye elektrkçi olarak nasıl kalırım yada sizce açıktan iki yıl dahamı okuyayım lütfen yardım edin bunalımlardayımmm:::S
tüm site üyelerine benden selam olsun
arkadaşlarım abilerim ben meslek yüksekokulu Elektrik enerjisi üretim iletim dağıtım bölümü mezunuyum malum okul bitti askerlik kapıya dayandı şuan herhangi bi işim yok ben askeriyeyi düşünüyorum aceba askeriye elektrkçi olarak nasıl kalırım yada sizce açıktan iki yıl dahamı okuyayım lütfen yardım edin bunalımlardayımmm:::S
Girseydin güzel olacaktı birader, açık öğretimden devam edebilirdin farklı bir bölümden, sonra askerliği istediğin gibi ya kısa dönem yada asteğmen, yedek subay olarak yapardın.
DGS sınavına girmeden açıktan devam edebiliyormusun bilmiyorum sen bir araştır..
Değerli Arkadasım. üniversite sınavına gir . Astsubaylık myo Kara Harp Okulu başvurunu yap. Astsubay myo YGS barajını geçene mülakat kapısını açıyor. Herşey nasip tabi .