togitogi Profesyonel Üye Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 1,521 Puanları 521 Yaş 54 Konum İZMİR 3 Ağu 2016 #1 Arkadaşlar yeni projeme maddi katkı sağlaması açısından cnc şasemi satıyorum.25/5 meşhur kalın vidalar ve 20mm krom miller gerçekten motorlarımı yoruyor.Daha rijit daha minik bir cnc yapmak üzere sistem komple satılık.Fiyat özelden...
Arkadaşlar yeni projeme maddi katkı sağlaması açısından cnc şasemi satıyorum.25/5 meşhur kalın vidalar ve 20mm krom miller gerçekten motorlarımı yoruyor.Daha rijit daha minik bir cnc yapmak üzere sistem komple satılık.Fiyat özelden...
Konu Sah togitogi Profesyonel Üye Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 1,521 Puanları 521 Yaş 54 Konum İZMİR 3 Ağu 2016 #2 İyi bir ustanın elinden benim acemiliklerim düzeltildiğinde bu millerle sert malzemelerde işlenebilir kanaatindeyim.
İyi bir ustanın elinden benim acemiliklerim düzeltildiğinde bu millerle sert malzemelerde işlenebilir kanaatindeyim.
elektrikçicüneyt Profesyonel Üye Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 3,699 Puanları 1,306 Yaş 48 Konum kocaeli 3 Ağu 2016 #3 bir arkadaş demir işlemek için CNC arıyordu geçen gün bir konu açmıştı bununla ilgili bence bir baksın buna
bir arkadaş demir işlemek için CNC arıyordu geçen gün bir konu açmıştı bununla ilgili bence bir baksın buna