mahmutoral
Üye
MERHABA ARKADAŞLAR
GÜNEŞ ENERJİSİ PANELLERİ İLE OFF GRİD SİSTEMLER TASARLAYIP UYGULAMAKTAYIZ.BİLDİĞİNİZ ÜZERE MÜŞTERİNİN HANGİ CİHAZLARI ÇALIŞTIRACAĞINA GÖRE SİSTEM TASARLANMAKTA.ANCAK KİMİ MÜŞTERİ NEDE OLSA BEDAVA ENERJİ KULLAN KULLANABİLDİĞİN MANTIĞI İLE ELİNE NE BULURSA ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR.SONRA SİSTEM ÇÖZÜKOR VE SİSTEM BOZULDU ŞU BOZULDU DİYEREK SERVİS İSTİYOR.UZATMAYAYIM.BEN TASARLADIĞIM SİSTEMDE ÖRNEĞİN 2KWH GÜNLÜK ENERJİ TÜKETİMİ OLURSA SİSTEMİN ENERJİ KULLANIMINA MÜSADE ETMEYECEK BİR ŞEY ARIYORUM.BU YAPILABİLİR Mİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
birincisi. siz tek bir prize güç verdirirsiniz. istese de onu aşamaz
ikincisi piyada amper regülatörleri var. watt regülatörü de var. bunları kullanabilrsiniz.
arayınca her şey bulunur. ama araştırmak lazım. ayrıca az zeka lazım.Sayın yolgezer74,
Arkadaşın isteği, günlük tüketim miktarı 2 KWsaat olduğunda sistemi kapatmak.
Sizin önerdiğiniz amper regülatörleri veya watt regülatörü bu işi yapabilir mi?
özür dilerim ama orda incitici bir şey yazmadım. ben o kadar büyük güçlerde çalışmıyorum ama yapılmayacak diye bir şey yok. orda sen dediğimde kastettiğim siz değilsiniz zaten. o bir kalıptır. genel konuşulurken örnek verdiğimizde kullanırız.Sayın yolgezer74,
Bilginize sözüm yok ama üslubunuz çok incitici, lütfen daha özenli olunuz.
Ben mi yanlış anlıyorum acaba?
Ben size basit bir soru sordum, siz benim zekamı sorguluyorsunuz,
Ben size "siz" diyorum, siz bana "sen" diyorsunuz, bu samimiyet nereden geliyor?
Tüm bunları benim yanlış anladığımı varsayarak cevap/açıklama yazmamanızı rica ediyorum.
Ayrıca yazdığınız bilgiler içinde size sorduğum sorunun cevabı yoktur,
Siz akımın fazla çekilmesi durumunu yazmışsınız, ben o durum için daha basit çözüm yazmıştım zaten.
Soru şu: Günlük enerji tüketimini ölçerek 2 KWsaat değerine ulaştığında sistemi kesecek bir düzen/bir cihaz/bir yöntem biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?