sn @Ar-kur-Tek
Ana fikir yazı : gerçekler , güven ve sonuç
inanmak inanmamak size kalmış bende doğrudur ve yanlıştır diyemiyorum video etkiliyici dogru olabilir olmayabilir
önemli olan sonuçtur . ortada bir şey yok .
yapacağız edeceğiz lafları hiç bir yere gidemeyiz , anca benim gibi saflar kandırılır .
tabiki vatanımızı seviyoruz inanmak istemiyoruz , sonuç istiyoruz
size desem
sizden borç aldım belli bir tarih verdim işler yolunda gitmedi gerçekten param yok ( durumu siz bilmiyorsunuz ) bir kaç gün bekleyin vereceğim ( oyalama gibi siz bilmiyorsunuz ) siz ne dersiniz
veya bir başka taraftan borç buldum size ödeme yaptım ve tekrar borç istedim verirmisiniz ne düşünürsünüz ?
benin demek istediğim bu işler çocuk oyuncağı değil ,
kolay gelsin ,sağlıcakla kalın .
Altay tankı projeside durmuş durumda.
sn @Ar-kur-Tek
Ana fikir yazı : gerçekler , güven ve sonuç
inanmak inanmamak size kalmış bende doğrudur ve yanlıştır diyemiyorum video etkiliyici dogru olabilir olmayabilir
önemli olan sonuçtur . ortada bir şey yok .
yapacağız edeceğiz lafları hiç bir yere gidemeyiz , anca benim gibi saflar kandırılır .
tabiki vatanımızı seviyoruz inanmak istemiyoruz , sonuç istiyoruz
size desem
sizden borç aldım belli bir tarih verdim işler yolunda gitmedi gerçekten param yok ( durumu siz bilmiyorsunuz ) bir kaç gün bekleyin vereceğim ( oyalama gibi siz bilmiyorsunuz ) siz ne dersiniz
veya bir başka taraftan borç buldum size ödeme yaptım ve tekrar borç istedim verirmisiniz ne düşünürsünüz ?
benin demek istediğim bu işler çocuk oyuncağı değil ,
kolay gelsin ,sağlıcakla kalın .
Sayın @arkaplan
Derdimi tam anlatamadım.Kusuruma bakmayın.
Ben ortada bir şey var demiyorum zaten.söylediğim şeyler;
1: Bir yol haritası vardı ve o yol haritasına göre bir yere kadar gidildi.Ne zaman Koç grubu ile siyasetin arası bozuldu harita 1. aşamanın sonundan itibaren raydan çıkıldı.Rahmetli Mustafa Koç yaşasaydı bu işler böylemi olurdu orası Allah Kerim.
2:İşin içine BMC'nin (yine siyasi tercih) dahil edilmesi ile süreç uzadıkça uzadı ve hala uzamakta.
3:Bunların haricinde ne Almanya'ya güç grubu siparişi verildi ne kimse malı mı satmam dedi (aramız bozuk iken bu ihtimal vardı tabiki ama süreç şu anda farklı) nede biz alternatif ürettik ama projede durmuş değil.İş BMC'ye ihale edildi ve BMC yürütüyor.Eğer BMC pes derse o zaman durabilir.
4:Bunların haricinde anlatılanlar (ihale sürecini yok saymak ,dış güçler,helikopter yapan istese tankıda yapar v.s ) palavra.Konuyu tam bilmeden yapılan bir video olmuş.
Demek istediğim bunlar.yoksa Savunma sanayi ve TSK'da işlerin nasıl olduğunu,süreçlerin nasıl işlediğini ve işleyebileceğini, işlerin zorluğunu inanın az çok bilirim.
Ayrıca niyetim kimseyi aşağılamak kırmak yada ukalalık taslamak değil.Eğer böyle anlaşılacak bir yorumum oldu ise herkesten özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?