beleş çay,kekçiler varken zor herşeyi satıp kaçıçaklar sony kaçıyor mesela...
İlk düğme siyaset değildir...
Siyasileri marstan getirmiyoruz..Bu insanlar aramızdan çıkıyor yani siz siniz benim...
İnsan kalitemizde sorun var.O yüzden ilk düğme eğitimdir.Etiği ahlakı saygıyı dinini vatan sevgisini fedekarlığı v.s öğretemiyorsan siyasilerden bir şey beklememek lazım.
Sorun siyasilerde olsa idi siyasetçiler değiştiği zaman bir şeylerin de değişmesi lazımdı. Oysa en az 200 yıldır siyasi aktörler değişiyor ama davranış biçimleri değişmiyor..
Sayın @arkaplan :
Bir yanlış anlaşılmayı düzeltme ile başlayayım.Siyasetçi olmadan ülke düzelir diye bir fikrim yok.Ben "siyasetçinin de düzelmesi lazım tıpkı toplumun diğer parçaları gibi.Zira bu adamlar içimizden geliyor. Siyasetçisi de bürokratı da memuru da esnafı da değişecekse bunları oluşturan bireyleri düzeltmemiz lazım"diyorum.
Bunun da tek yolu (bu arada bunlar şahsi fikirlerdir) bireyin kalitesini yükseltecek eğitimden geçer.Toplumu oluşturan bireyler düzelince buradan çıkacak olan siyasetçide esnafta memurda düzgün çıkar.
Aşağıdaki resim Japonya'dan..Siyah beyaz olanı Atom bombası atıldıktan bir hafta sonrası..diğeri Tsunamiden hemen sonrası..Bu resma bakınca niçin japonya japonya olmuş daha net anlaşılıyor.
Hasılı eğitim eğitim eğitim....
Abi alanda ELhamdülillah müslüman verende Elhamdulillah müslüman peki ya Müslüman kimdir:Hz.Muhammed s.a.v. en üstün müslüman kimdir sorusuna:Elinden ve dilinden müslümanların emniyette olduğu kimsedir buyurmuş!% ve komisyon ! laflarını Türkçe'denkaldıra-
madığımız sürece hiçbirşeyi düzeltemeyiz.
Düzeni ! değiştirmek çözüm olmadığına
göre,dü..leni değiştirmek lazım.Onunda ho-
şuna gidiyorsa ! yapılacak birşey yok de-
mektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?