Ustam ucgen kontaktorude muhurlemesi olsa daha iyi olur diye dusundum kolay gelsinYüzlerce şema var ancak önemli olan ideal Yıldız/üçgen devresini bulmak. İdeal Yıldız/üçgen devresinde yıldız kontaktörü ana kontaktörden önce devreye girmelidir. Stabil çalışma konumunda da sadece üçgen ve ana kontaktör devrede olmalıdır. Ekte amerikan normundaki çizim ideal yıldız/Üçgen devresidir.
Ustam ucgen kontaktorude muhurlemesi olsa daha iyi olur diye dusundum kolay gelsin
Genelde 8-10sn'yi geçmez, motor yıldız devrine ulaştığında üçgene geçmelidir. Yıldız/üçgen yol vermede en büyük sıkıntı yıldız devrede yol verme momentinin 1/3 olması, bu durum yükte kalkınmada problem çıkartmaktadır. Yük momenti motor kalkınma momentine eşit veya büyükse rotor kilitlenir sigortayı attırır.Yidizdan ucgene gecme suresi 1 dk az olmali degilmi
ustam merhaba banada yıldız üçgen yol verme kumanda bağlantı şeması gerekli ama tek hat degıl kontaktör ve rölel cızımlı kabloların nereden nereye bağlandığını görmem gerekli yardıma ihtiyacım vat start stop ve zaman rölesi ayrıca faz korumada olucak
S.A USTALARIM BANA YILDIZ ÜÇGEN BAĞLANTISI LAZIM DETAYLI OLARAK ZAMAN RÖLESİ FAZ KORUMA KONTAKLARI DA OLACAK STAR STOP YOL VERMELİ LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ KUSURA BAKMAYIN ÇOK ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM HERKEZE KOLAY GELSİN
S.A USTALARIM BANA YILDIZ ÜÇGEN BAĞLANTISI LAZIM DETAYLI OLARAK ZAMAN RÖLESİ FAZ KORUMA KONTAKLARI DA OLACAK STAR STOP YOL VERMELİ LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ KUSURA BAKMAYIN ÇOK ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM HERKEZE KOLAY GELSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?