Hiç uzatmayıp dayılanmadan Youtube için adblock tavsiyesi olan var mı desen mesele olmayacak ama adamların kazancını eleştirip bunlara ekmek vermeyelim gibisinden şeyler söylersen tabi ki cevap vereceğiz.
Forumun eski üslubunu bilmem ama sizin üslubunuz kabadayılar gibi bu hiç hoş değil.
Firefox u indirin uBlock Origin (Raymond Hill) i indirin yeterli. Mobilde de Firefox u kullanabilirsiniz ona da aynı eklentiyi yükleyebilirsiniz.
ben dayılandıysam youtube'a dayılanmışım da bu şahsa ne oluyor? youtubenin avukatımı ortağımı emiceğlunun şirketimi imiş?
bak kardeşim:: bir müessese ticarethane kurulur elbet maliyeti olur, amma külfetli amma cüzi,
1/3 1/5 kazançla yoluna sokmuştur tamammm,,,, ilerleyen süreçle bunun kar'ı 1/8 lere ulaşır
dersin oooo baya bi ballı bir iş bereket versin,,, bu ticarethane bu yıl pik yapmaya karar verir
1/80 kazanmam gerek dediğinde bunun adına bizler eskiden hırsızlık diyorduk, değnekçilik her neyse, benimde bu gibi durumlara alerjim var, varki 1 hafta öncesinden o eklenti senin bu eklenti benim birsürü eklenti denedim ve iyice cansıkmaya başladı, ilk önce senin deyiminle açıyordum konuyu sonra zorbalığı kelimesini ekledim,
bak bir zamanlar tolga çevik izlerdik ne oldu? ekzen çıktı aldı onuda,
ya hayırdır nereye gidiyoruz diyorum anlatabildimmi?
youtunbe'nin yada acunun kazancından banane,
yani konuyu senin dediğin gibi açsamda bişey farketmezdi, niyet belli,,,
( sözüm sana değil harungüngoğdu ) hayırdır ya sen avukatımısın savcımısın hakimmi dedektifmi??
arkadaşım bazı şeylere tahammülün olmasada burası yeri değil, biz onlarla başedemeyiz düzeltemeyiz, sen eniyisimi şu eklentiyi kur dersin,
buda senin mütevazı "karakterini" ortaya koyar, "genelleme"
vara yoka muhalefet olup sinirleri zıplatıp birini çıban başı yapmazsın,
Birdaha gelipte benim açtığım bir konuya, yahut bir mesajıma gelipte cevap veya atıfta bulunursa kendimi süresiz banlattırırım ama bu boş yere olmaz,
son uyarımı yapmış olayım,