Teşekkürler, elle anahtar işimi görmüyor otomatik yapması lazım. Elektronik bilgim yok maalesef ondan hazır devreler ile devam ediyorum. youtubeRöleyle de olur elle anahtarla da olur, rölelerin yapısı ve çalışmasına bakın. Ayrıca forumdaki akülü araba konularına göz atın, yön değiştirme ve şema mevcut.
tek kontak ile artı ve eksiyi değiştiremezsin kartın üzerindeki röle ile iki adet röleyi kumanda edeceksin iki adet rölenin artı eksisini buna göre bağlaman gerekiyorönerisi olan yok mu?
dikkat et adam çift kontaklı röle kullanmışTeşekkürler, elle anahtar işimi görmüyor otomatik yapması lazım. Elektronik bilgim yok maalesef ondan hazır devreler ile devam ediyorum. youtubeda biri anlatmış HK19F-DC12V röleyi çapraz bağlıyor. O roleye de anahtar olarak bu zamanlı roleyi bağlarsam herhalde amacıma ulaşmış olurum.
Huike HK19F-DC12V bu röle 12v uyumlu bunu 5v-9v gibi değerler ile çalıştırmak mümkün mü?
Teşekkürler bende o röleden 8pinli sipariş ettim. Oradaki markanın 24V olanı vardı 24v luk röle 12v veya 5v ile çalışır mı?tek kontak ile artı ve eksiyi değiştiremezsin kartın üzerindeki röle ile iki adet röleyi kumanda edeceksin iki adet rölenin artı eksisini buna göre bağlaman gerekiyor
dikkat et adam çift kontaklı röle kullanmış
sistemin 12 volt ise 12 voltluk röle alacaksın 24 voltluk röleyi 12 ile çalıştıramazsınTeşekkürler bende o röleden 8pinli sipariş ettim. Oradaki markanın 24V olanı vardı 24v luk röle 12v veya 5v ile çalışır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?