Sayın bodo
Kontrolkalemi.com yönetimi olarak forumumuzda üsluba çok önem veriyoruz. Saygı ve sevgi sınırlarının dışına taşmama konusunda çok dikkatli olun. Daha önce yazmış olduğunuz bu tür mesajlarınızı sildim. Eğer bu şekilde devam ederseniz ceza alacaksınız.
Burası uluslararası bir firmanın AR-GE merkezi değil halka açık bir forum sitesidir. Yani yardıma ihtiyacı olan herkes buraya üye olabilir. Bu üniversitede bir öğretim görevlisi de olabilir, masterını yapmış bir mühendis de olabilir, meslek lisesine yeni başlamış bir öğrenci de olabilir. Hiç kimseyi onu bilmiyor, bunu bilmiyor diye yargılayamazsınız.
Çünkü bilginin bir sınırı yoktur. Sizin mantığınızla da bir başkası gelip daha bunu bilmiyorsun diye sizinle "kafa bulabilir" ki bu forumda bunu rahatlıkla yapabilecek bilgi seviyesinde yüzlerce üye tanıyorum.
Kendi kendinize bir düşünün bakalım saygılı ve seviyeli bir yardımlaşma ortamı yerine sürekli bilgilerinizle alay edilen bir forumda olmak ister miydiniz?
Bildiğiniz bir konu ise insanların şevkini kırmak yerine doğrusunu anlatın ki engin bilgilerinizden(!) herkes yararlansın. Yok ben böyle alay ederek devam ederim diyorsanız da yönetimin vereceği cezalara katlanmayı göze alın.